Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
17 komentara

Demi je sama slavila rođendan: 'Propao mi je put na Maldive'

Bujna dama, kako je sama ispričala, naviknuta je na brojna putovanja po egzotičnim lokacijama pa joj boravak u malom stanu u Londonu nije baš najlakše pao...

Foto: Instagram
17 komentara

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Pozirala je bez grudnjaka na skijalištu pa pokazala zadnjicu

Meni sretan rođendan, a ti, korona viruse, je** se više, napisala je u opisu jedne od svojih najprovokativnijih fotki do sad bujna manekenka i influencerica Demi Rose. Ona je jučer proslavila 25. rođendan, pripremala je veliko slavlje, a na kraju joj je sve, kao i ostatku svijeta, jednostavno propalo.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Trebali smo na Maldive ili Tajland. Sve je bilo dogovoreno - pričala je fanovima Demi, koja je nazdravljala sama sebi i bauljala po kući. 

Foto: Mladost Kaštela

- Nedostaju mi prijateljice, nedostaju mi putovanja, nije lako, ali svima nam je isto - govorila je Demi u kameru. Bujna dama, kako je sama ispričala, naviknuta je na brojna putovanja po egzotičnim lokacijama pa joj boravak u malom stanu u Londonu nije baš najlakše pao. Ali nema veze. Našla je načine kako zarađivati od doma.

Foto: Mladost Kaštela

Od početka godine skupila je skupila više od milijun novih fanova te je na Instagramu sad prati 14 milijuna ljudi. A sa svakim novim pratiteljem raste i cijena objave. 

Foto: Mladost Kaštela

Prema pisanju Suna, Demi za jednu sliku reklame nekog brenda na Instagramu može zaraditi i do 50.000 dolara, a ukupno je teška više od četiri milijuna dolara.

- Sad jer najbitnije da svi ostanemo sigurni i da zajedno pregrmimo ovaj virus. Promjene plaše ljude, to je normalno. Svima nam nedostaje interakcije, dodira... Svi se snalazimo kako znamo i možemo. Prvih par dana bila sam anksiozna, a sad mi je dosta bolje. To što smo zatvoreni u stanove ne znači da moramo prestati komunicirati s drugima. Ne dopustimo apatiji da pobijedi - poručila je Demi, a onda su je tisuće fanove ponudile svoje brojeve telefona ako je treba tješiti u ova teška vremena.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Pozirala je bez grudnjaka na skijalištu pa pokazala zadnjicu

Naši partneri pišu
Message