Show

Komentari 0

Johnny Depp i bivša supruga Amber Heard na sudu: 'Ona manipulira ljudima oko sebe'

Johnny Depp i bivša supruga Amber Heard na sudu: 'Ona manipulira ljudima oko sebe'

Glumac navodi da je njegova bivša supruga bila stvarni 'počinitelj' nasilnih napada koji su uništili njihovu vezu, uključujući i ozloglašeni incident u Australiji gdje mu je navodno odsjekla prst bocom votke

Počelo je suđenje Johnnyju Deppu (58), u gradu Fairfaxu u američkoj državi Virginia, za klevetu vrijednu skoro 700 milijuna kuna protiv bivše supruge Amber Heard (35). Deppovi odvjetnici ispričali su kako se glumica jako namučila da osvoji glumca prije nego što je postala nasilna.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Heard je duboko problematična osoba koja manipulira ljudima oko sebe. Progonila ga je, udvarala mu se. Potrudila se da ga osvoji glumeći zaljubljenu djevojku i uspjelo je, a on se do ušiju zaljubio u nju - rekla je Deppova odvjetnica.

- Posegnula bi za fizičkim nasiljem, gađala ga stvarima, udarala ga, govorila bi mu da je kukavica, da nije pravi muškarac jer se ne želi boriti s njom - dodala je.

No njezini odvjetnici ispričali su sasvim drugu priču. Njen tim je rekao poroti da je Depp pun bijesa i da je 'poput demona', prenosi Daily Mail.

- Na svoju suprugu Amber gledao je kao na svoju majku i svoju sestru koju mrzi, njegov bijes je potaknut alkoholom i drogama - tvrdi glumičina odvjetnica.

Amberini odvjetnici tvrde da Depp nije želio da ona radi i da je počeo kontrolirati što je nosila. Gledao je njezine scenarije i odbijao sve scene seksa, te da je optuživao suprugu da spava sa 'svim svojim kolegama'.

Depp tvrdi da je izbačen iz franšize 'Pirati s Kariba' zbog 'jasne implikacije' da je on zlostavljač u Amberinom članku za The Washington Post. Nadalje navodi da je njegova bivša bila stvarni 'počinitelj' nasilnih napada koji su oštetili njihovu vezu.

Očekuje se da će suđenje trajati šest do sedam tjedana, a poznate osobe koje će svjedočiti uključuju Jamesa Franca, Paula Bettanyja i Ellen Barkin.

POGLEDAJTE VIDEO: VODITELJICA 'ZVEZDA GRANDA' I ŠEBALJ DRIFTALI TRAKTOROM

Najčitaniji članci