Show

Komentari 87

Dijana brisala suze, Dragan je upitao je li Olja žena za njega

Dijana brisala suze, Dragan je upitao je li Olja žena za njega

Farmer se super slaže s kandidatkinjama, a drago mu je i što su njegova djeca odlično prihvatila i Olju i Dijanu. Ipak, približava se trenutak kada će u njegovoj kući ostati samo jedna pa pokušava saznati koja je 'bolja'

Da bi mu bilo lakše odlučiti koju će damu ostaviti na svojoj farmi i probati ostvariti ljubavnu vezu, Dragan je poveo Olju i Dijanu na romantični spoj. Prvo je Dijanu htio bolje upoznati pa je zamolio Olju da prošeće po prirodi dok oni uživaju u vinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dijana mu je rekla da se jako dobro slaže s njegovom djecom i da su joj prirasli srcu. Dragan joj je tada rekao da se ona odlično uklopila, pogotovo u kuhinji. 

- Svaka žena bi se dobro snašla u onakvoj kuhinji kakvu Dragan ima - rekla je Dijana. Ipak, nakon tih lijepih riječi, sve je krenulo nizbrdo. Umjesto da je ispituje o njoj i njihovoj budućnosti, Dragan je Dijanu pitao je li Olja žena za njega.

Našalili su se na Draganovo nespretno pitanje, a kad ju je upitao o njezinim nadanjima, rasplakala se. Rekla je kako je u prošlosti prošla razne ružne periode i kako sada više ništa ne očekuje. 

Gledatelji su se raspravljali na društvenim mrežama o tome koja je dama bolja za Dragana, koja će se bolje snaći u poljoprivredi, ali i koja mu bolje karakterno leži. 

- Olja je malo starija, ali više ti paše - komentirala je jedna pratiteljica, a druga dodala: 

- Dijana ima više empatije. Ona je prava.

Najčitaniji članci