Obavijesti

Show

Komentari 280

Dikan opet ljubi? Šetao centrom Zagreba s plavušom pod ruku...

Dikan opet ljubi? Šetao centrom Zagreba s plavušom pod ruku...
14

Fotografije su nastale prije nekoliko dana, a s obzirom na to da identitet žene koja je pravila društvo Dikanu nije poznat, kontaktirali smo poduzetnika kako bi nam rekao je li riječ o novoj partnerici

VIDEO

Šuška se kako je poduzetnik Josip Radeljak Dikan (77) našao novu ljubav. Dobili smo fotografije čitatelja na kojima je šetao centrom Zagreba s misterioznom plavušom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:22

Držali su se ruku pod ruku te su bili 'skockani'. On je nosio ružičastu košulju preko koje je 'nabacio' tamni baloner, dok je ona odjenula zimsku sivu jaknu, a stajling je upotpunila rukavicama.

Također, oboje su nosili zaštitne maske za lice. Fotografije su nastale prije nekoliko dana, a s obzirom na to da identitet žene koja je pravila društvo Dikanu nije poznat, kontaktirali smo poduzetnika kako bi nam rekao je li riječ o novoj partnerici ili pak nekom drugom.

No nije bio raspoložen za razgovor.

- Baš ću ja s vama razgovarati o mojim stvarima - odgovorio je na naš upit.

Iako nije htio otkrivati detalje o misterioznoj ženi s fotografija, na njegovu Facebook profilu piše da je zaručen. Je li uistinu zaručen i za koga, zasad nije poznato.

No jedno je sigurno - Dikanov ljubavni život bio je i više nego turbulentan. Prva njegova supruga, s kojom je dobio sina Lea, bila je Desanka Beba Lončar (77), najpopularnija glumica bivše Jugoslavije.

Dikana iznijeli zaštitari: 'Idem iz Hrvatske, sve ću rasprodati'
Dikana iznijeli zaštitari: 'Idem iz Hrvatske, sve ću rasprodati'

Nakon nje poduzetnik se 2000. vjenčao za glumicu Enu Begović, a par je dobio kćer Lanu. Ena je poginula 2000. u automobilskoj nesreći na Braču. Dikan je zatim oženio bivšu voditeljicu Vlatku Pokos (50).

trnoruzica

Njihov brak, a osobito razvod, odigrao se pred očima javnosti. Vjenčali su se u siječnju 2006. na pješčanoj plaži karipskog otočja Turks i Caicos, a nakon toga se Vlatka preselila u Dikanov stan na Cvjetnom trgu.

Prizori sa svadbe na egzotičnim otocima izgledali su kao iz snova. No bračna idila je 'pukla' nakon godinu i pet mjeseci braka. Burno su se vrijeđali i svađali jer je tvrdio da ga Vlatka vara s mlađim muškarcem. 

saloon

Izbacio ju je iz stana dok je na sebi imala samo traperice i majicu. Dikan je čak u dramatičnom gostovanju na HTV-u bacio vjenčani prsten.

Poduzetnik je nakon Pokos ljubio i šibensku glumicu Dolores Lambašu, koja je poginula 2013. u automobilskoj nesreći.

Družio se i s Beograđankom Ivanom Stanojević, koju srpski mediji nazivaju miljenicom Vojislava Šešelja (66). Dikan i Ivana su se 2017. šetali zagrebačkom špicom držeći se ruku pod ruku, no nikad nisu potvrdili vezu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 280
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu