Obavijesti

Show

Komentari 0

Disney u panici zbog Hammera: Odgodili premijeru filma 'Smrt na Nilu' sve do listopada 2023.

Disney u panici zbog Hammera: Odgodili premijeru filma  'Smrt na Nilu' sve do listopada 2023.

Ovo je samo posljednja u nizu odgoda premijere 'Smrti na Nilu', iako su prethodne odgode bile zbog problema u produkciji, a zatim i zbog ograničenja koje je uzrokovao COVID-19

VIDEO

Veliki hollywoodski studiji preziru skandale. U današnjoj situaciji je dovoljno teško premijerno prikazati blockbuster film, a kad skandal u produkciji ili glumca koji glumi u filmu dodatno poljulja moguću zaradu filma, to znači potencijalnu propast ulaganja. 

USA - Go Campaign’s 13th Annual Go Gala - Los Angeles

Što nas dovodi do Armie Hammera i negativnog publiciteta koji se posljednjih tjedana veže uz njegove seksualne prijestupe, moguća i kažnjiva djela. Walt Disney je napravio sve što je mogao kako bi odgodio rješavanje ovog problema jer je Hammer glavni glumac u njihovom novom filmu, često odgađanoj adaptaciji Agathe Christie 'Smrt na Nilu'.

Pixsell

Kako bi umanjili loš publicitet, Walt Disney je prvo pomaknuo prikazivanje filma na početak 2022. godine, što nije prvo odgađanje izlaska filma za koji vjeruju da će biti veliki hit, a na posterima objavljenima na Internetu piše da je prikazivanje tek u listopadu 2023. godine što jasno pokazuje da su opet odgodili prikazivanje filma. 

Ovo je samo posljednja u nizu odgoda premijere 'Smrti na Nilu', iako su prethodne odgode bile zbog problema u produkciji, a zatim i zbog ograničenja koje je uzrokovao COVID-19. 

Ta su kašnjenja, međutim, dovela su do novih problema jer se film počeo povezivati s noćnom morom u kojoj je pronašao glavni glumac filma Armie Hammer, što smatraju da bi se itekako moglo odraziti i broj prodanih karata i ukupnoj zaradi filma. 

'Brutalno me silovao četiri sata, udarao glavom u zid i ozlijedio'
'Brutalno me silovao četiri sata, udarao glavom u zid i ozlijedio'

Kao što možda znate ili ne znate, Hammer je u središtu istrage u Los Angelesu koju je pokrenuta tvrdnjom o nasilnom silovanju iz 2017. godine. Na društvenim mrežama se često pojavljuju natpisi o Hammeru kao o osobi koja voli dominaciju i seksualni kanibalizam, što još uvijek nije dokazano, a i sam Hammer konstantno poriče. 

Što nas dovodi do Smrti na Nilu i Disneyeve izrazito loše PR situacije. Studio ne može otpustiti Armieja Hammera, niti ga 'izbrisati' iz filma jer je film napokon - gotov. A prema izvorima koji su razgovarali s Varietyjem, on ima značajnu ulogu u filmu, što znači i veliku minutažu prikazivanja i ne može tek tako ukloniti. 

Bella Thorne oplela po Disneyu: Stvara pritisak na djecu da budu savršena, ja to nikad nisam bila
Bella Thorne oplela po Disneyu: Stvara pritisak na djecu da budu savršena, ja to nikad nisam bila

Ipak, i za takvu situaciju postoji presedan - Christopher Plummer koji je zamijenio Kevina Spaceya u drami Ridleyja Scotta 'Sav novac na svijetu', nakon što su se otkrili njegovi seksualni prijestupi prema brojnim mlađim muškarcima. 

Analitičari koji surađuju s Varietyjem su predložili da Walt Disney jednostavno 'zagrize metak' i zauzme stav da su stotine talentiranih ljudi radile na filmu 'Smrti na Nilu' Kennetha Branagha i da ne dopusti da navodni postupci jednog člana glumačke ekipe 'potope cijeli brod'. Na drugu stranu, postoji mišljenje da se trebaju zaštiti glumice u filmu - Gal Gadot i Letitia Wright od 'prelijevanja' ovih negativnih medijskih natpisa na njihov rad u filmu.

Još jedna odgoda prikazivanja filma je Disneyu omogućila dovoljno vremena da se medijski natpisi oko Hammera umire, ali i razriješi njegova situacija, barem tako pišu. 

Na kraju krajeva film Kennetha Branagha će kad-tad ugledati svjetlo dana, a onda će publika procijeniti hoće li optužbe protiv Hammera uništiti cijeli film i trud ekipe koja je na njemu radila. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin