Obavijesti

Show

Komentari 2

Djelatnici Heathrowa proslavili rođendan Freddieja Mercuryja

Djelatnici Heathrowa proslavili rođendan Freddieja Mercuryja
5

Zaposlenici kompanije British Airways i zračne luke Heathrow pobjegli su od svakodnevice u čast legendarnom pjevaču grupe Queen, Freddieju Mercuryju

VIDEO

Suvereno je vladao svjetskom scenom, uvijek na vrhu i uvijek aktualan kao vodeći vokal grupe Queen, ali je malo poznato da je Freddie Mercury radio na odjelu prtljage u londonskoj zračnoj luci Heathrow.

U čast legendarnom pjevaču i njegovom rođendanu, te skoroj premijeri filma 'Bohemian Rhapsody', djelatnici zračne luke i kompanije British Airways su na originalan način odali počast nikad prežaljenom Freddieju. Terminal 5 se transformirao u plesni podij, na kojem su djelatnici odjela prtljage izveli koreografiju inspiriranu slavnim Mercuryjevim plesnim pokretima, a sve uz pomoć koreografa popularnih TV emisija Strictly Come Dancing (Ples sa zvijezdama) i X Factor. Nakon par tjedana napornog vježbanja, ekipa se doslovno 'oslobodila' rutine i iznenadila putnike plesnim pokretima baš poput Mercuryja, koji je u istoj zračnoj luci radio prije skoro 50 godina, netom prije nego što se pridružio skupini Queen i krenuo puniti arene diljem svijeta.

Freddie Mercury: Kršio je sva pravila kako bi postao legenda
Freddie Mercury: Kršio je sva pravila kako bi postao legenda

Svi putnici koji su jučer, 5. rujna, stigli na Terminal 5 mogli su uživati u pjesmama grupe Queen, a mogli su i pogledati memorabilije koje su tamo bile izložene. Osim toga, u čast Freddiejevog rođendana je svaki putnik po imenu Freddie, Frederick ili Farrokh (Freddiejevo pravo ime) zajedno sa svojom pratnjom, bio pozvan u British Airways First lounge.

Film 'Bohemian Rhapsody' prikazuje Mercuryjev uspjeh od samih početaka i prikazuje prizore s Heathrowa, gdje je radio dok je živio u Felthamu, prije no što je postao zvijezda i jedan od najatraktivnijih rock ikona svih vremena.

- Freddie Mercury je neosporna legenda i bila nam je posebna čast i zadovoljstvo sudjelovati u obilježavanju njegovog rođendana baš ovdje, u zračnoj luci Heathrow, gdje je nekoć radio - rekao je jedan od djelatnika koji je sudjelovao u nastanku ovog videa, Adam Dewey.

- Moje kolege i ja koji su u ovome sudjelovali i uvježbavali koreografiju i please pokrete, ne možemo dočekati da vidimo lica putnika kad vide što smo pripremili! Sam film Bohemian Rhapsody je za nas bio velika inspiracija i ne možemo dočekati premijeru koja će se uskoro održati - dodao je kasnije.

'Superman' dobio glavnu ulogu u nadolazećoj Netflixovoj seriji
'Superman' dobio glavnu ulogu u nadolazećoj Netflixovoj seriji

U cijelu igru ubacilo se i vodstvo zračne luke.

- Freddie Mercury je prava britanska ikona i oduševljen sam što sam sa svojim kolegama sudjelovao u proslavi njegovog kultnog života. Nadamo se da će putnici na Terminalu 5 uživati u iznenađenju koje smo im pripremili i da će im to biti jedinstvena dobrodošlica u Ujedinjeno Kraljevstvo - izjavio je jedan od managera luke Heathrow Virinder Bansal.

'Bohemian Rhapsody' se u hrvatskim kinima otvara 1. studenog u distribuciji Blitza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode