Obavijesti

Show

Komentari 10

Djevojke, još imate šanse: Ovih pet prinčeva stignete uloviti

Djevojke, još imate šanse: Ovih pet prinčeva stignete uloviti
1

Baš kao što je to uspjelo Kate, Meghan, Letiziji i mnogim drugima, može uspjeti i još nekolicini djevojaka. Postoji još puno muškaraca koji imaju titulu princa pa tako i vi možete ući u svijet poznatih kraljevskih obitelji

VIDEO

Australka Mary Elizabeth Donaldson nije ni slutila da će joj jedan susret u kafiću donijeti titulu princeze. U lokalnom pubu u Sidneyu za vrijeme trajanja Olimpijskih igara 2000. godine upoznala je danskog princa Frederika. Odmah su kliknuli, a zbog ljubavi se i Mary preselila u Dansku. Uspjelo je to i Kate Middleton, Letiziji Ortiz, Charlene Wittstock, Meghan Markle... Svima je zajedničko to što su danas članice svjetski poznatih kraljevskih obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO: Meghan otvorila dušu o pobačaju 

Pokretanje videa...

Meghan Markle izgubila drugo dijete 01:15

I ako je princ Harry (36), najpoželjniji neženja među prinčevima 'otet', djevojke i dalje ne trebaju gubiti nadu da će i one jednog dana zavesti princa. U svijetu postoji još mnogo prinčeva koji su još uvijek slobodni. 

Princ Nikolaj od Danske ima samo 21 godinu, a već nosi titulu najpoželjnijeg princa na svijetu. Riječ je o mladiću koji je već nekoliko puta pozirao za stranice brojnih modnih časopisa. Danski princ, koji je sedmi u redu za tron, prije tri godine prvi je puta kročio i modnim pistama, a od tada se može pohvaliti suradnjama s renomiranim imenima iz svijeta mode.

Prema odluci njegova oca, mladić neće službeno sudjelovati u obavljanju kraljevskih dužnosti te neće primati novac iz kraljevske riznice, no ima prava zadržati svoju prinčevsku titulu.

Princ Sebastien od Luksemburga (28) peti je u redu za tron vladara Luksemburga. Najmlađe je dijete velikog vojvode Henrija i njegove supruge Marie Therese Mestre. Trenutačno obavlja funkciju zapovjednika voda.

Uz vojnu naobrazbu, završio je i ekonomiju, a može se pohvaliti kako tečno govori pet jezika. Obožava sport, posebice ragbi, koji je i trenirao svojedobno. 

Belgijskog princa Joachima (29) znaju usporediti s britanskim princem Harryjem zbog sličnog izgleda. Deveti je u redu za tron pa je malo vjerojatno kako će postati novi vladar Belgije, ali svejedno uživa u svojoj tituli. 

I on ima vojnu naobrazbu, a društveni život obožava. Tako je u proljeće 2020. u belgijski medijima odjeknula vijest kako je kažnjen jer je u Španjolskoj prekršio mjere protiv koronavirusa sudjelovavši na privatnom partiju za vrijeme lockdowna. 'Zaradio' je i koronu. 

Princ Constantine-Alexios (22) potomak je grčke kraljevske obitelji, a u njegovih osam kumova ubrajaju se i britanski princ William i švedska princeza Victorija. Odrastao je u Londonu, trenutačno boravi u New Yorku gdje je nastavio svoje školovanje. Nikada neće zasjesti na tron budući da je njegov djed formalno bio posljednji grčki kralj, ali to ne znači da ne uživa u povlasticama koje donosi vladarska titula.

Budući vladar Jordana, princ Hussein (26) najstariji je sin kralja Abdulaha II. i kraljice Ranije, žene koja se nerijetko nađe na popisima najljepših aristokratkinja svijeta.

Meghan je uznemirena zbog memoara njezine sestre: 'Zlo joj je od svega, osjeća mučninu...'
Meghan je uznemirena zbog memoara njezine sestre:  'Zlo joj je od svega, osjeća mučninu...'

Trenutačno radi u Googleu, ali aktivno sudjeluje i u obavljanju kraljevskih dužnosti. Aktivan je na društvenim mrežama i često sa svojim pratitelji podijeli što se događa u njegovu životu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu