Show

Komentari 4

Djevojke su došle na farmu kod svojih farmera: 'Širila je ruke kao da će me jako zgrabiti'

Djevojke su došle na farmu kod svojih farmera: 'Širila je ruke kao da će me jako zgrabiti'

Dragoljub pripremio ruže, Doni paše Ivanova pažnja, a Zvonko odmah zavodi: 'Već goriš, moram te gasiti'

Nakon uzbuđenja dijela kandidata u utorak, i Ivan, Zvonko i Dragoljub u srijedu su jednako željno očekivali svoje dame koje će se smjestiti na njihovu imanju.

Najmlađi Ivan jedva je čekao vidjeti prvenstveno svoju ''zlatnu'' djevojku Donu (32), a osim nje, tu su još 19-godišnja Gabrijela iz Desinića te 33-godišnja Vanja iz Zagreba. Kad ih je vidio, Ivan im se jako razveselio, no učinio im se malo nervoznim.

- Normalno da sam zbunjen, dolaze mi tri cure, ali dojam je bio fantastičan - kazao je farmer.


- Bio je zaljubljen, u šoku, u čudu, drago mi je da sam ga takvog zatekla - primijetila je Dona, a i Gabrijela je rekla da je jako zgodan.

Vanja i Gabrijela komentirale su kako im se čini da Dona malo glumi da je nedostižna, a zapravo joj godi Ivanova pažnja.

- Imponira mi što je takav, ali nastavi li se to u ovim granicama, priznajem da bi me gušilo i davilo - rekla je Dona i nadodala:''On se toliko zagleda u mene da zaboravi jesti''.

Najmlađi je farmer curama servirao trpezu s domaćim proizvodima, a početnu tremu pokušala je razbiti Vanja šaljivim pitanjima.

- Prema Ivanu osjećam simpatiju - poručila je, dok je Dona smatrala kako se Vanja prema njemu odnosi arogantno i ponižava ga.

I Dragoljub je bio spreman za dame, a za svaku od nju na krevetu je pripremio čokoladu i ruže.

- Do mene u sobi spava gospođa iz metropole, rekao je, misleći na Ljiljanu.

Prva je na destinaciju stigla Silvana.

- Dobar dan, najbolji farmeru! Jedva sam dočekala da te vidim - priznala je da su se privatno dopisivali nakon brzih spojeva.

- Već je do auta širila ruke kao da će me zgrabiti! Zagrljaj je bio velik - njezina je reakcija iznenadila farmera.

Jasminka je bila prilično povučena prilikom susreta pa je Ljiljana zaključila da igra neku igru.

- Što ima puno pričati, ona je donijela baklavu, adut je tu - zaključila je.

Posljednji farmer koji je bio spreman otvorenog srca dočekati svoje dame bio je Zvonko. Irena i Brankica našle su se prve, a Irena je poželjela da s maskama na licu iznenade svog farmera, no Brankici se ta ideja nije baš svidjela. 

- Očito je hvataju kompleksi jer sam ja mlađa od nje, možda sam simpatičnija od nje. Ona se bojala da će joj maska poremetiti loknice, frizuru, šminku…- u svom je stilu komentirala Irena.

- Ja sam donijela kofer, ja sam se doselila… Ne znam što ćete vas dvije - poručila im je Smilja kad se pridružila.

- Očekujem prije svega da me ugodno iznenade - poručio je farmer pa rekao sam sebi:, ''Zvone, budi hrabar!''

Smilja mu je prva potrčala u zagrljaj, a Brankica je priznala da joj je zaigralo srce.

- Jao, Zvonkec, malo me jače stisni'', podbola je Irena konkurenciju pa zaključila - Zvonko ima tremu jer se mene najviše boji, možda zbog mog temperamenta, šala, doskočica. Još mu nisam sve stvari pokazala, a tek kad mu pokažem, mislim da će mu hitna trebati - rekla je.

- Već goriš, moram te gasiti - poručio joj je Zvonko pa za svoje dame otvorio šampanjac.

A kako će izgledati prvi dani na farmi, tko će se već zaljubiti, a tko shvatiti da je pogriješio, gledatelji će doznati već sutra od 21.15 sati, u novoj epizodi 'Ljubav je na selu'.