Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
18 komentara

'Djevojke su me maltretirale. Tražio sam zabranu pristupa'

Također, farmer je upoznao i mnogo novih ljudi. Jednog dana na vrata mu je pokucao mladić za kojeg se ispostavilo da je njegov brat. 'To je nešto što se ne može opisati', rekao je Hrvoje

Foto: NOVA TV
18 komentara

Uslijedio je još jedan specijal showa 'Ljubav je na selu', a prvi bivši kandidat kojeg je Marijana Batinić posjetila bio je 'šaptač devama' Hrvoje Gregurić (40). Hvalio se kako ga nakon sudjelovanja u showu prepoznaju diljem Hrvatske, ali izvan nje. 

- Drago mi je da sam sudjelovao. Puno djevojaka mi se javilo. Bilo je i dobrih i loših iskustava. Jedna djevojka me maltretirala, morao sam tražiti zabranu pristupa. Zvala me s tri, četiri broja - ispričao je Hrvoje. 

Foto: RTL

Također, farmer je upoznao i mnogo novih ljudi. Jednog dana na vrata mu je pokucao mladić za kojeg se ispostavilo da je njegov brat. 

- To je nešto što se ne može opisati. Naplakali smo se i napričali. Drago mi je da se čujemo i da smo se uspjeli naći - dodao je Hrvoje. 

Foto: RTL

Poslije emisije mu se javio redatelj Anđelo Jurkas koji je želio snimiti dokumentarac o njemu. Njih dvojica zajedno su gledali Hrvojeve zgode u showu. U trenutku kada je morao izabrati koju djevojku će izbaciti iz showa, odlučio se za Tanju, a sada se pokajao. 

- Nisam trebao nju izbaciti. Da je ostala sve bi se odvilo drugačije - rekao je Hrvoje. Tada je 'pobjednica' bila Sandra Škrinjar (31), međutim ljubav im se nije dogodila. 

SPECIJAL 'LJUBAV JE NA SELU' Špeharova žena: Nekad moram intervenirati, nije se još smirio

- Ti s njom ne možeš vladati. Znala je što me živcira i točno je to radila - opisao je Hrvoje. 

Foto: RTL

Marijana je posjetila i njegovu nesuđenu djevojku Sandra Škrinjar koja radi kao konobarica u Petrinji. 

- Hrvoje i ja se čujemo stalno. Ostali smo prijatelji - objasnila je Sandra gostima u kafiću. Čak su se i dogovorili vidjeti jednom prilikom.

Foto: RTL

- On ide spavati u devet sati, neće piti, neće ništa. Što ću ja s njim? - dodala je Sandra koja je, kaže, samo jednom u životu bila zaljubljena.

Sandra se ne kaje zbog ničega što se dogodilo u showu, naprotiv, sve bi ponovila, kaže. 

- Nije Hrvoje loš. Možda će mi biti žao. Vidjet ću kad odem kod njega - rekla je. 

Foto: RTL

Na red su stigli Stjepan Pavlić (42) i Nikolina (40), par kojeg je spojio upravo show. Zajedno su dobili kćeri Niku i Maju te sina Stjepana. 

- Oni su dokaz naše ljubavi - rekli su, a Nikolina je dodala da ništa ne bi mijenjala. Njihova ljubav prošla je svašta. Naime, naknadno je Stjepan saznao da je Nikolina pravoslavne vjere pa su tu nastali problemi. Međutim, sve se na kraju riješilo.

Foto: RTL

- Nakon nekoliko dana razmišljanja, ipak sam odlučio. Ne smijem na to tako gledati. Glavno je da smo ljudi i da se volimo - objasnio je Stjepan. 

ZAKASNILA NA SVADBU Vjenčali se Valentina i farmer Vatroslav iz 'Ljubav je na selu'

Inače, Stjepan je svoju odabranicu odveo u Čigoč, gdje su i započeli svoju romansu te se ona nije nadala prosidbi. 

- Tu si me napio pa sam rekla 'da' - našalila se Nikolina. 

Foto: RTL

GROZNI SU I ZLI: Ova tri horoskopska znaka nije briga za druge i nitko ih ne želi u svojoj blizini

Naši partneri pišu
Message