Obavijesti

Show

Komentari 24

Do daljnjega: Severini je pao imunitet, odgodila je rođendan

Iako je posljednji rođendan s predznakom broja tri željela proslaviti skromno, Milan ju je nagovorio da naprave veliku feštu pa je na rođendansko slavlje pozvala 30 ljudi

VIDEO

U zagrebačkom restoranu Severina Vučković rezervirala je salu za više od 30 ljudi. U četvrtak navečer planirala je sa zaručnikom Milanom Popovićem (45) i najbližim prijateljima proslaviti 39. rođendan. Njezin menadžer Tomislav Petrović rekao nam je da se pjevačica prehladila pa je do daljnjega odgodila slavlje. Iako je željela da posljednji rođendan s predznakom broja tri proslavi skromno, Milan ju je nagovorio da naprave veliku feštu. Htio je da se njegova zaručnica tog dana nezaboravno zabavi.

Doznajemo da će splitska pjevačica i srpski “kralj bakra” prijatelje počastiti s 15 hladnih predjela i 10 glavnih jela. Naručili su dalmatinski pršut, slavonski kulen, domaću šunku, paški i svježi sir.

A za glavno jelo, između ostalog, servirat će se svinjetina, janjetina, srneći gulaš i bijela riba. Pit će se crno i bijelo vino.

Severini će na rođendanu pjevati njezin dobar prijatelj i kolega Kemal Monteno (63), kojega poznaje već godinama. Severina i Milan nedavno su bili na njegovu koncertu u Beogradu.

- Mislim da će se Severina i Milan vjenčati jer se jako vole. On je dobar čovjek i veliki džentlmen - kaže Kemal Monteno. 

Menu

Za hladna predjela na jelovniku je pršut, kulen, domaća šunka i paški sir. Od glavnih jela, gosti će uživati u bijeloj ribi, svinjetini, janjetini, srnećem gulašu, telećim medaljonima i jelima po izboru, a piti će se vrhunska hrvatska bijela i crna vina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin