Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Dok čeka Bonda, Daniel Craig se baca na kriminalistički film

Kako je rad na 25. nastavku serijala o Jamesu Bondu na veliku nesreću zapao u probleme, Daniel Craig ima vremena za postati detektiv poput modernog Poirota

Foto: Twitter/Screenshot
0 komentara

Do narednog 'Jamesa Bonda' ćemo se načekati. Film je najavljen za listopad naredne godine, no nedavno je izgubio još jednog redatelja. Stoga je taj datum i te kako već upitan. Cijela ta priča omogućila je Danielu Craigu da se posveti drugim projektima.

NAJBITNIJI KORAK Korak jednog čovjeka poveo je čitavo čovječanstvo u novu eru

'Knives Out', kriminalistički film redatelja Riana Johnsona (film 'Posljednji jedi') privukao je 'Bonda', posebice jer se snima s inspiracijom iz djela Agathe Christie. Snimanje filma kreće ovog studenog, jer se sa snimanjem 'Bonda 25' nije krenulo. U 'Knives Out' Craig glumi detektiva u kriminalističkom djelu s ubojstvom, zapleta kakve smo često znali vidjeti u knjigama Agathe Christie.

Foto: Twitter/Screenshot

Redatelj Johnson se kriminalističkim filmom nije bavio od svojeg prvog filma, neobjašnjivo hvaljenog filma 'Brick'. Kako to vrlo često radi, Johnson će napisati i scenarij za film. Kako je sam rekao, u pitanju je suvremena verzija misterija s ubojstvom iza zaključanih vrata, gdje je ubojstvo počinjeno tako da je nedokučivo kako je ubojica mogao ući ili izaći iz zatvorene sobe.

THE WITCHER 'Superman' dobio glavnu ulogu u nadolazećoj Netflixovoj seriji

- Velik sam obožavatelj i oduvijek sam želio raditi s Craigom i dok sam radio na scenariju Ram Bergman i ja smo se lomili oko toga tko bi mogao biti naš detektiv. Potom smo čuli da Daniel možda ima vremena i sve se poklopilo. On je glumac izvanrednog raspona, i radujem se pronalasku modernog detektiva u njemu te na suradnji s Danielom na stvaranju novog Poirota - ustvrdio je redatelj.

Foto: Twitter/Screenshot

Johnson priča o filmu koji bi mogao ciljati na kino dvorane, no kako smo vidjeli u relativno nedavnoj adaptaciji knjige o Poirotu, 'Umorstvo na Orient Expressu', današnja publika možda i nije toliko oduševljena takvim ekranizacijama. Ipak, vrijeme će pokazati koliko je ovo dobra ideja.

VIDI OVO: Koji horoskopski znak je najbolji u krevetu?

Tema: FILM

Message