Dolazi barbar: Conan pustolov osvajat će televizijske ekrane | 24sata
Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Dolazi barbar: Conan pustolov osvajat će televizijske ekrane

Kako se 'Igra prijestolja' približava kraju, Amazon je vrlo lukavo odlučio poduprijeti projekt o Conanu jer će na televiziji nedostajati materijala iz žanra mača i magije

Screenshot
Foto: Twitter/Screenshot
1 komentara

Nova era televizijske produkcije dovela je u igru i tvrtke koje se bave streamingom sadržaja. U pitanju su najčešće Netflix i Hulu, a pridružili su im se unatrag par godina i CBS All Acess i Amazon.

SOLO Beskrajna dosada: Čekali smo ga dvije godine, a došlo je ovo

Ova posljednja kompanija odlučila je napraviti iskorak od uobičajene produkcije pa će tako Amazon krenuti s produkcijom serije po knjigama o slavnom barbaru Conanu, autora Roberta E. Howarda.

U igri su Ryan Condal, već ime u tom poslu te redatelj 'Igre prijestolja' Miguel Sapochnik. Njima se pridružuje producent Warren Littlefield, koji također ima iskustva sa serijama. Seriju bi trebao voditi i pisati Condal, a pratit ćemo klasične priče iz knjiga. To vjerojatno znači kako ćemo gledati epizode bez dublje priče, već o Conanovim putovanjima svijetom prije uspona velikih civilizacija.

Screenshot | Autor: Screenshot Foto: Screenshot

Kako se 'Igra prijestolja' približava svojem kraju, Amazon je vrlo lukavo odlučio poduprijeti ovaj projekt jer će na televiziji nedostajati materijala iz žanra mača i magije.

Nadajmo se samo da serija neće biti grozno loša poput filma iz 2011. godine.

Tema: FILM

Message