Obavijesti

Show

Komentari 0

Dolazi 'Sonic The Hedgehog': Prvi put pokazan najbrži heroj

Dolazi 'Sonic The Hedgehog': Prvi put pokazan najbrži heroj
1

Šiljasta plava kosa, šiljasti nos, svijetle crvene tenisice i ta plava električna energija koja okružuje ovu legendu video igara, dok trči. Dobili smo sve što smo željeli dobiti

Već nekoliko godina kolaju vijesti kako razvoj igrano animiranog filma o najbržem ježu, Sonic The Hedgehogu, i dalje traje. O tom se projektu pisalo prvi put prije četiri godine kada je studio Sony potvrdio kako namjeravaju snimiti taj film. O Sonicu se onda gotovo ništa nije čulo sve do 2015., kada je predsjednik Sega Sammy Holdings Inc., Hajima Satomi, potvrdio kako se na filmu užurbano radi. Na žalost, konkretnih vijesti i dalje nije bilo.

Neviđena situacija: Kritičari oduševljeni 'Transformerima'
Neviđena situacija: Kritičari oduševljeni 'Transformerima'

Srećom, s vremenom je umjesto Sonyja u igru ušao značajno ozbiljniji studio. U pitanju je studio Paramount, koji je uspio spasiti prava na snimanje, odnosno izvući ih Sonyjevih ruku, uz pomoć producenta Neala H. Moritza. Na mjesto redatelja uskočio je mladi i neiskusni Jeff Fowler, koji će na projektu imati odličnu pomoć, redatelja 'Deadpoola', Tima Millera.

Dvojica redatelja odobrili su puštanje prvog plakata u igru, i to ne bilo kakvog plakata, već animiranog.

Pogledajte prvi materijal iz filma

 

Get your first look at Sonic The Hedgehog in his new live action movie.

A post shared by IGN (@igndotcom) on

Na plakatu je vidljivo sve ono što o Sonicu već znamo. Šiljasta plava kosa, šiljasti nos, svijetle crvene tenisice i ta plava električna energija koja okružuje ovu legendu video igara, dok trči. Malo čudniji su elementi njegova očigledna nabildanost te kompletan mrak na plakatu, koji nam u stvari ništa bitno nije rekao. Redatelj Miller imao je i par komentara o tome.

Kakvo postignuće: 'Aquaman' je otplivao do rekordne zarade
Kakvo postignuće: 'Aquaman' je otplivao do rekordne zarade

-  Prvo što trebate učiniti jest odrediti granice. Ako možete napraviti sve, onda ništa nije posebno. Meni je bitno da je sve utemeljeno u stvarnosti i da je realistično. Imali smo vremena shvatiti brzinu: kako izgleda, kako se osjeća lik koji se tako brzo kreće, koje to posljedice ostavlja na naš svijet. Trebalo je malo pokušaja i pogrešaka, ali tako smo shvatili kako efekt izgleda i što čini s ostatkom svijeta oko njega. Njegova (Sonicova, op.a.) brzina se mijenja tijekom vremena jer se on razvija, ne može sve učiniti na početku filma. Otkriva vizualni jezik i shvaća kako će se s vremenom razvijati - rekao je Miller.

Glavne uloge u filmu 'Sonic The Hedgehog' imaju Jim Carrey i James Marsden, a u kina film dolazi početkom studenog 2019. godine.