Show

Komentari 0

Domaći kralj botoksa slavi 50. rođendan: Pjevao u svom domu

Domaći kralj botoksa slavi 50. rođendan: Pjevao u svom domu

Botoks, fileri, tretmani krvnom plazmom, ravnanje nosa, punjenje podočnjaka i usnica, samo su neki od zahvata po kojima je poznat. Kod njega su se našle brojni poznati, između ostalih Majoli, Dvornik i Bekvalac

Kako bismo vam poklonili nešto lijepo na kraju ove teške godine, odlučili smo otpjevati legendarni evergreen, napisao je dr. Nikola Milojević znan i kao 'kralj botoksa'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Otkrio je kako je oduvijek htio biti operni pjevač. Tako je za 50. rođendan, koji pada na Badnjak, i s rođakinjom, pjevačicom i voditeljicom Janom Fabijanić otpjevao „Somethin' Stupid“ i oduševio pratitelje na svojoj društvenoj mreži.

'Pa ti imaš mnogo skrivenih talenata', nizali su se komentari na društvenoj mreži, a influencerica Morana Mamić uz čestitku za rođendan napisala mu je i da želi da 'nas sve uljepšava još dugo, dugo'.

Botoks, fileri, tretmani krvnom plazmom, ravnanje nosa, punjenje podočnjaka i usnica, samo su neki od zahvata po kojima je poznat. 

Ovaj se rođeni Zagrepčanin školovao u Londonu gdje je specijalizirao na području estetske medicine, nakon čega je pet godina radio za Harley Medical Group kao vodeći liječnik najvećeg lanca estetskih klinika u Velikoj Britaniji. Kod njega su se našle brojne poznate face, između ostalih, Iva Majoli, Danijela Dvornik i Nataša Bekvalac.

Najčitaniji članci