Obavijesti

Show

Komentari 75

Don Kaćunko i Nives Drpić "ružili" u klubu Gallery

Don Kaćunko i Nives Drpić "ružili" u klubu Gallery
7

Nives Drpić (26) na crvenom tepihu ispred kluba Gallery na Jarunu zaskočili su nogometaši. Suprug Dino nije došao već je je ostao kod kuće

VIDEO

Zagrebački noćni klub Gallery okupirale su oskudno odjevene djevojke, dečki ogoljenih torza namazanih u zlatno dijelili su koktele, treštala je glasna glazba. U svećeničkoj odori i remenom sa zlatnim hrvatskim grbom prešetavao se don Anđelko Kaćunko, branio Nives Drpić i svima preporučio da pročitaju njezinu knjigu “Gola istina”. On ju je već pročitao.
- Ovdje sam iz dvaju razloga. Da podržim Nives, koja se nakon svih svojih lutanja našla u obiteljskoj sreći, i da razbijem predrasude kako svećenici ne bi trebali ići na neka mjesta - rekao je don Kaćunko, koji je kamenog lica sluša dok je Nives na promociji čitala o sisama. Nedavno se obrušio na Severinu jer je album nazvala “Zdravo, Marijo”, jer se kiti krunicama, nosi majice s likom Djevice Marije.
- Severina, za razliku od Nives, nema obiteljski život. Severina se deklarira kao katolkinja, a ne ponaša se tako - smatra kancelar Vojnog ordinarijata.
Nives kaže da je morala napisati provokativnu knjigu kako bi doprijela do publike. Suprugu Dinu knjiga se sviđa, ali nije došao na promociju jer je doma čuvao djecu. Nives kaže da je razmišljala o tome što će joj oni reći kad porastu.
- Nitko nije Vedranu Rudan, koju iznimno cijenim, pitao što će joj reći djeca. Nemojmo biti licemjerni - naljutila se Nives.
Vedrana Rudan polaskana je što se Nives usporedila s njom.
- Žena uglavnom uspije preko pičke. Ako to napravi Carla Bruni, onda je umjetnica. Ako to napravi naša Nives Drpić, onda je nacionalna kurva - kaže književnica. Dodala je da odmah ide kupiti Nivesinu prvu knjigu.

DON KAĆUNKO: NIVES I SV.AUGUSTIN GOVORE ISTO
I u “Ispovijestima” sv. Augustina, biskupa i filozofa iz 4. stoljeća, ima sličnih doživljaja i ispovijesti poput Nivesinih, kaže Don.
- Sv. Augustin se, kao i Nives, nakon životnih lutanja, nakon što je proživio grozan i nemoralan život, našao. On se našao u Bogu, a Nives u obiteljskoj sreći. Središte Nivesine knjige je srce, odnosno ljubav, baš kao kod sv. Augustina - kaže kancelar Vojnog ordinarijata. Ne očekuje sankcije Crkve.
Na promociji knjige ostao je do ponoći jer je davao intervjue. Pio je koktel misleći da je sok, a ujutro je morao držati misu, što ga je “ukomiralo”.Kaćunko je na svom blogu nadodao i slijedeće:
Koliko god nakon nekoliko stranica može čitatelju ići na živce ta sumanuta potraga za dečkima, ipak valja priznati da je to sve rečeno nekako djetinje iskreno. Ipak, a ovo je najvažnije, kod Nives čežnja za ljubavlju nezaustavljivo izbija čak i kroz eksplicitnu erotiku, koja na trenutke podsjeća na Suzanu Rog, ili, po mijenjanju partnera, na "Berlinski ručnik". Iskreno želim da obiteljska radost gospođe Nives i gospodina Dina, taj njihov happy end, nikada ne prestane, da zapravo bude početak neograničenog trajanja - napisao je Don Kaćunko na svom blogu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin