Obavijesti

Show

Komentari 0

Doris Vrečko u bolnici stalno plače i nikome ništa ne govori

Doris Vrečko u bolnici stalno plače i nikome ništa ne govori
3

DRAMA MANEKENKE (26): Premjestili su je s intenzivne njege na neurologiju KBC-a Zagreb. Posjećuju je samo roditelji i sestra. Prijatelji nisu znali da je bolesna

VIDEO

Voditeljicu 'Automotiva' na Novoj TV Doris Vrečko (26) u ponedjeljak navečer gledala je televiziju i naglo joj je pozlilo, piše Večernji list. U utorak su je hitno primili u Klinički bolnički centar Zagreb. Doris je jedan dan ležala na odjelu intezivne njege. Nakon što joj se zdravstveno stanje poboljšalo, u srijedu oko 15 sati liječnici su je premjestili na odjel neurologije. Voditeljica leži u sobi s pet bolesnica. Doris je svjesna svega oko sebe, ali ne može govoriti i hodati. Uglavnom spava, a dok je budna stalno plače. U bolnicu joj nekoliko puta na dan dolazi obitelj s kojom je jako povezana. Posebno je bliska s majkom Brankom koja je neprestano uz nju. Liječnici ne žele otkrivati detalje njene bolesti, no neslužbeno doznajemo da voditeljica prima terapiju i da je sada bolje. Njezini prijatelji i kolege ostali su zatečeni doznavši da je manekenka na Rebru. Govore da su je prije nekoliko dana vidjeli kako nasmijana šeta središtem Zagreba. 

Zoran Gobac, prijatelj obitelji Vrečko razgovarao je s Romeom, ocem manekenke, piše Večernji list. Saznao je da još nema točne dijagnoze te da se čekaju nalazi i snimke glave. Inače, voditeljica je odrasla u centru grada te često s majkom šeće Cvjetnim trgom. Dodali su kako se nikada nije požalila da je ozbiljnije bolesna.

Šalila se da vidi poput šišmiša

Jedino su znali da je imala problema s vidom zbog čega je navodno ove zime nekoliko dana bila u bolnici jer je trebala ići na korekciju. Doris se znala našaliti da vidi poput šišmiša. Na Novoj TV jučer su nam rekli kako ništa ne znaju o njenom stanju te su dodali kako je Doris krajem prošlog tjedna bila dobro. Tada je na toj televiziji radila prilog za svoju emisiju. Njezina kolegica iz produkcije 'Automotiva' jedina je znala da je Doris u bolnici, ali nam nije mogla precizno reći zbog čega je Doris hospitalizirana. Roditelji se jučer nisu javljali na telefon. Sestra je kod kuće u suzama čekala vrijeme posjeta kako bi se pridružila roditeljima i nije bila raspoložena za razgovor. Kako doznajemo od manekenkinih bliskih prijatelja, sestra je uplašena za nju.

Za voditeljicu i bivšu prvakinju u mačevanju svi imaju samo riječi hvale. Kažu kako je jako draga djevojka, no poprilično samozatajna. Rijetko izlazi, ne pije alkohol i ne puši.

Tata Romeo je poznati poligrafist

Romeo Vrečko radio je poligrafska ispitivanja u emisiji 'Trenutak istine' , a surađivao je i u 'Istrazi'. On je jedini licencirani privatni stručnjak za poligrafska ispitivanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin