Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
39 komentara

Došao je kraj: Milijana i Milojko razvode se nakon tri mjeseca...

Neću se vratiti u selo ni pod koju cijenu. Hoću svoj dio imovine, odlučno je rekla Milijana. Tijekom razgovora 'vatru' je cijelo vrijeme potpaljivao, Milijanin ljubavnik, oženjeni Žabac

Foto: KURIR/ZORAN ŠAPONJIĆ
39 komentara

Najkontroverzniji par na Balkanu, Milijana (21) i Milojko Božić (74) uskoro će napustiti reality show 'Parovi', javlja srpski Kurir

- Ja se sigurno razvodim - rekao je Milojko u programu uživo i dodao kako ništa nisu stekli zajedno te da kuće i stanovi ostaju u njegovom vlasništvu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

No, Milijana ovu odluku nije podnijela sa smiješkom na licu. I ona želi svoj 'dio kolača'. 

OSTALA JE BEZ OBOJICE? Milijana lije suze: Milojko je 40 godina mlađu hvatao za guzu

- Neću se vratiti u selo ni pod koju cijenu. Hoću svoj dio imovine - odlučno je rekla Milijana. Tijekom razgovora 'vatru' je cijelo vrijeme potpaljivao, Milijanin ljubavnik, oženjeni Žabac. 

Foto: KURIR/ZORAN ŠAPONJIĆ

Prije nekoliko dana Žabac se ljubio s Milijanom u krevetu pored Milojka, a proširio je i vijesti kako je Milijana trudna. Iako su i Milijana i Nemanja još uvijek u braku njima to očito ne predstavlja preveliki problem pa su se tako za čas prepustili strastima.

Foto: happy tv/screenshot

Sada su otišli i 'korak dalje' te su imali seks pred punom sobom ukućana, uključujući Milojka. Naime, kada su se svjetla ugasila i kada su ukućani zaspali, njih su se dvoje prepustili strastima. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Naši partneri pišu
Message