Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
37 komentara

Doveo je na Pag, a nezahvalna Isabella prešla bi kod drugog...

Ukoliko Ivana Isabella želi otići, ja je neću zadržavati. Ne želim nikome uvjetovati ništa, možda nam nije suđeno ako ona ima podijeljene osjećaje, zaključio je kandidat Josip

Foto: Nova TV
37 komentara

Nakon što su kandidati proveli nekoliko dana s djevojkama na izletima diljem Lijepe naše, vrijeme da djevojke dovedu u svoje domove. Josip će naredne dane provesti s djevojkama i mamom Suzanom u kući svoje bake na Pagu.

Foto: NOVA TV

- Sad će se morati iskazati više nego bilo gdje drugdje zato što su sada na mom terenu! - uzbuđena je mama Suzana. Dok su djevojke raspakiravale svoje kofere, Josip je otišao do mame tražiti ju savjet.

BILA I U 'LJUBAV JE NA SELU' Ivana prije plesala oko šipke, a sad traži dečka u 'Ženim sina'

Naime, muči ga to što je tijekom igre boca istine Ivana Isabella kazala kako bi prešla kod drugog kandidata, Mateja. Kako mama zna najbolje, savjetovala je Josipu da ju ponovno odvede na spoj i otvoreno joj postavi to pitanje.

Foto: NOVA TV

- Isabella je kao neka zatvorena knjiga, ali mislim da se tu krije više nego što ona da da se pročita. Puno energije treba da se dođe do Isabelle - zaključila je mama Suzana. Kao i svaki do sada, Josip je organizirao romantični spoj, no čini se kako ni on ni Isabella nisu voljni jedno drugome dati iskrene odgovore. Na upit želi li prijeći kod drugog Mateja, Isabella je Josipu uzvratila protupitanjem - želi li on da ona ostane.

Foto: NOVA TV

- To je bilo trik pitanje i glupa igra koja se dogodila iza kamera. Patricia me pitala bi li radije spavala s Josipom ili s Matejem. Ja sam to ironično odgovorila s Matejem, a sad ispada da sam ja došla kod Josipa, a zanimam se za Mateja - kazala je Isabella te dodala:

- Malo sam zbunjena ostala s Josipovim odgovorom, a zbog ekipe, zbog ovog, zbog onog… Zapravo nisam sigurna da li bih prešla kod Mateja, simpatičan mi se čini dečko i drago bi mi bilo upoznati ga.

Foto: NOVA TV

Josipu je, čini se, pomalo zasmetao Isabellin odgovor za vrijeme igre, no kaže, ne želi joj ništa uvjetovati.

- Ukoliko Isabella želi otići, ja je neću zadržavati. Ne želim nikome uvjetovati ništa, možda nam nije suđeno ako ona ima podijeljene osjećaje - zaključio je. Hoće li Isabella ostati kod Josipa, ili će pak prijeći kod Mateja, ostaje nam za vidjeti.

Kod Filipovića strogi režim stupio je na snagu odmah po dolasku djevojaka u mjesto Jakšić pored Požege.

- Ustajanje u 6, spremanje kuće, nema navečer bančenja, u 12 sati ja gasim svjetla. Svako jutro će jedna ići hraniti kokoši - jasan je bio tata Mile, a djevojke su se kiselo osmjehnule.

Foto: NOVA TV

- Štrajkat ćemo odmah, nismo došle ovdje ni kopati ni orati! - odrješita je Marcela, dok Ana smatra da ih tata Mile samo malo želi preplašiti. Nakon doručka, veselo društvo krenulo je u obilazak kraja.

- Sumnjam da bih mogla ostati tu. Ako bih se oženili, rekla bih Brunu da se selimo dalje - poručila je Marcela. Svoje djevojke u obilazak Požege poveo je i Ivan te se usput pokazao kao pravi turistički vodič.

Foto: NOVA TV

- Veseli me što im mogu prikazati povijest mog grada kroz arhitekturu - kazao je, a Petra je zaključila da se kao glumac odlično snalazi i u ulozi turističkog vodiča. Matej je svoje djevojke najprije odveo u svoj stan kako bi se ugodno smjestile.

- Kuća je lijepa, savršena, dobra prilika za udaju. Sviđa mi se sve, samo se ne sviđa Matej, nekako je prezainteresiran - komentirala je Korina. Nakon što su se smjestile, Matej je djevojke odveo kod majke Ljiljane koja im je pokazala svoj pogon u kojemu proizvodi sir, a u pravljenju sira okušala se i Korina. Hoće li mama buduću snahu tražiti u najboljoj pomagačici, ostaje nam za vidjeti.

POGLEDAJTE SERIJAL 'ZENZACIJA':

Naši partneri pišu
Message