Obavijesti

Show

Komentari 8

'Doživjela sam tri kliničke smrti, a niti morfij mi nije pomagao...'

'Doživjela sam tri kliničke smrti, a niti morfij mi nije pomagao...'
6

Bia sam sretna što sam živa bez obzira u kakvom stanju sam se nalazila. Htjela sam da svi oko mene budu sretni zbog toga. Fokusirala sam svoju snagu na borbu i nisam imala vremena za tugu, rekla je Dea

VIDEO

Srpska TV voditeljica Dea Đurđević (35) prije dvije godine doživjela je tešku nesreću kad joj je autobus otkinuo ruku, a oporavak joj i dalje traje. U intervjuu za Blic.rs otkrila je kako sada na svijet gleda drugim očima jer čovjek u trenutku može 'nestati'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:57

- Imala sam 21 operaciju i tri kliničke smrti. Bila sam 24 sata dnevno na morfiju i toliko je boljelo da sam dodatno uzimala i lijekove protiv bolova. Imam sreću što mi je ova nesreće pokazala koliko pravih prijatelja imam. I sada znam prepoznati pravi trenutak. Znam da sutra može sve nestati - otkrila je Dea pa dodala: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bia sam sretna što sam živa bez obzira u kakvom stanju sam se nalazila. Htjela sam da svi oko mene budu sretni zbog toga. Fokusirala sam svoju snagu na borbu i nisam imala vremena za tugu. Svi pričaju o korona virusu i depresivni su zbog situacije. Ja sam doživjela i gore situacije u životu. Moramo naći nešto pozitivno u svemu što je negativno oko nas - kaže. 

Beograd: Na splavu "Konzulat" održana je proslava završetka snimanja serije "Crveni mesec"

Otkako je izašla iz bolnice, Dea cijelo vrijeme vježba kako bi se što prije oporavila. Liječnici su, kaže, u čudu koliko je napredovala u kratkom vremenu, a i obitelj je presretna. Iako je boli i ozljeda joj predstavlja velike svakodnevne poteškoće, zahvalna je što se dobro oporavlja.

- Koliko sam uzimala zdravo za gotovo neke naizgled sitnice u životu... Je li se ikada itko zapitao koliko je sretan što se probudio bez boli? Što može nekoga zagrliti? Što može sam obaviti osnovne životne potrebe? O tome nitko ne razmišlja i smatra to normalnim. Kada sam ležala nepokretna, bilo mi je žao što se i tome nisam radovala jer tada nisam bila sigurna da ću ikada ponovo moći to napraviti. Također, puno sam vremena provodila s psihijatrom kako bih kontrolirala posttraumatski sindrom, ali i zamišljala sam često kako ću opet hodati, grliti, raditi - otkrila je Dea prije nekoliko mjeseci u intervjuu za Telegraf.rs. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'