Show

Komentari 36

Dragan iz 'Ljubav je na selu' bio je u vezi s Monikom tri godine, sad želi osvojiti mlađahnu Anu

Dragan iz 'Ljubav je na selu' bio je u vezi s Monikom tri godine, sad želi osvojiti mlađahnu Anu

U prvoj epizodi 'Pet frajera tjedno' nekadašnji farmer je Ani donio buket ruža. To nisu učinili preostali kandidati pa je zbog te geste dobio dodatni plus kod nje, priznala je

Farmera Dragana LjIljka iz Velikog Obljaja kod Gline upoznali smo u 10. sezoni showa 'Ljubav je na selu'. U spomenutoj emisiji 'kliknuo' je s Monikom Benković iz Karlovca.

POGLEDAJTE VIDEO: 

I nakon što je završilo snimanje showa, često su se viđali. Ipak, idila nije potrajala i ljubav je pukla. Dragan se nakon toga opet bacio u potragu za ljubavlju pa ga tako gledamo u showu 'Pet frajera tjedno' na RTL-ovoj platformi Play. Pokušava osvojiti srce fatalne 22-godišnjakinje iz Zadra, Ane Basić, piše RTL

Glina, 28.05.2018 - Dragan Ljiljak iz Velikog Obljaja

U prvoj epizodi Ani je donio buket ruža za razliku od drugih kandidata i to ju je posebno fasciniralo, priznala je. Nakon što je prekinuo s Monikom, Dragan je otkrio zašto je do toga došlo.  

- Javila mi je da je našla drugoga i da je sretna. Tužan sam jer sam mislio kako je to to, no očito nije bilo. Mnogo smo toga prošli zajedno, ali život ide dalje. Ponovno sam slobodan - rekao je Dragan. Moniku je mučilo to što je Dragan bio u kontaktu s puno cura koje su bile u showu. 

U samoj završnici ovaj par se na kraju ipak poljubio i tako je počela njihova romansa koja je trajala tri godine.

Najčitaniji članci