Show

Komentari 3

Drama u Zadruzi: Luna vrištala na sav glas, iznosili su je van...

Drama u Zadruzi: Luna vrištala na sav glas, iznosili su je van...

Kraljica skandala u Zadruzi napravila je ponovno scenu pred svima, a usput je i šetajući u grudnjaku pokazala svoje nove grudi. Luna je doživjela slom jer njezin dečko nije htio pričati s njom...

Iako je već osvojila hrpu novca u realityjima, Luna Đogani (24) ne planira prestati s natjecanjem u srpskom showu 'Zadruga'. Ponovno se nalazi u vili, a tijekom sinoćnjeg tuluma, pala u depresiju zbog svog dečka Marka Miljkovića.

- Pričaj sa mnom - derala se Luka na uho svoga dečka, dok su je ostali kandidati samo pogledavali. 

Njezin otac Gagi Đogani (48) pokušavao ju je smiriti dok je histerizirala. Htio ju je iznijeti van iz casina u kojem su se nalazili, no ona za to nije željela ni čuti. Uzeo ju je i počeo vući van, a tu se uključio i Marko, što ju je dodatno potreslo. Počela se opirati i mlatiti nogama i rukama.

- Dosta. Stop. Molim te. Ja sam tu - rekao je Marko, a Luna mu je odgovorila:

- Pustite me svi više. Sada i tu... Što nisi bio maloprije? Što nisi bio maloprije kad jedini me možeš smiriti? Se*em i se u tvoju ljubav. Pi*** - urlala je Luna. 

Kao i uvijek kad je skandal, ostali kandidati 'Zadruge' okupili su se kako bi gledali dramu.

- Bježite svi! Ulazite unutra. Ne trebate biti tu - govorio je Lunin tata drugim natjecateljima i otjerao ih je natrag u casino. Luna je ostala ležati na podu i derala se na Marka, dok ju je on i dalje pokušavao smiriti...

Najčitaniji članci