Show

Komentari 81

Drami nema kraja: 'Bijednici, lažima ćete baku u grob strpati'

Drami nema kraja: 'Bijednici, lažima ćete baku u grob strpati'

Zbog brojnih optužbi koje su Harry i Meghan izrekli u intervjuu prije gotovo mjesec dana, i dalje vlada neprijateljsko raspoloženje prema njima. Oni koji su ih do jučer podržavali, sada se s njima ne slažu

Princ Harry (36) navodno se osjeća 'oslobođenim' od kad su on i Meghan Markle (39) odstupili s kraljevskih dužnosti, a upućeni tvrde da je njihov odlazak u Ameriku bila 'najbolja odluka koju je ikada donio'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Unatoč njegovoj sreći, nedavni intervju Meghan i Harryja sa Oprah Winfrey (67) u Britaniji nije dobro prihvaćen zbog mnogih izrečenih optužbi protiv kraljevske obitelji. Kraljevski stručnjak rekao je da je razlog trenutnog neprijateljskog raspoloženja prema Meghan i Harry to što par nije pokazao poštovanje prema monarhiji i Velikoj Britaniji.

Autorica i stručnjakinja za kraljevsku obitelj, Anna Pasternak (53), izjavila je: 'Mnogi ljudi smatraju da je intervju totalni nedostatak poštovanja prema monarhiji i u izvjesnom smislu prema Britancima. Jer monarhija je dio britanske psihe. Dakle, ovo uništavanje monarhije također se može promatrati kao udar na Britaniju.'

Saznala je i da su princ Charles, princ William, vojvotkinja Kate Middleton i kraljica Elizabeta II. bili izrazito šokirani i rastuženi navodima bivšeg kraljevskog para.

Jedan dio obožavatelja ih je razumio jer su tek zasnovali obitelj i ne žele živjeti po nečijim pravilima, a drugi se ne slažu s njima i kritiziraju ih. 

- Bijednici, baku ćete u grob strpati. Ne poštujete ni nju ni kraljevsku obitelj - srditi su.

Harry i supruga Meghan službeno su napustili monarhiju krajem ožujka 2020., a javnost je taj potez u šali počela još ranije nazvala 'Megxit'. Preselili su se prvo u Kanadu, a potom u SAD, gdje sada žive sa sinom Archiejem (1), a prema izvorima bliskim vojvodi i vojvotkinji od Sussexa, Harry se ne kaje zbog te odluke. Uskoro im stiže djevojčica. 

Najčitaniji članci