Show

Komentari 3

Druga sezona dugo iščekivane serije 'The Witcher' napokon stiže na male ekrane

Druga sezona dugo iščekivane serije 'The Witcher' napokon stiže na male ekrane

Put do završetka snimanja nije bio lak producentima, no niti gledateljima koji su željno iščekivali objavu druge sezone. To su napokon dočekali u petak na službenom Instagram profilu serije

Na svome Instagram profilu objavili su kraj snimanja druge sezone serije o lovcu na čudovišta koja je zadivila milijune. Prva sezona 'Witchera', na Netflixu imala je premijeru 2019. godine, u prvih mjesec dana pratilo ju je čak 76 milijuna gledatelja.

POGLEDAJTE VIDEO: pogled iza kamere, gotovo snimanje druge sezone serije 'The Witcher'

Na Instagramu su objavili fotografiju Henryja Cavilla (37) u glavnoj ulozi.

- Gotovo je snimanje druge sezone! Bijeli vuk vas uskoro čeka. – pisalo je u opisu fotografije.

Ubrzo su objavili i videozapis snimanja i rekli kako je snimanje druge sezone serije bilo jedinstveno jer su snimali na 15 lokacija s čak 89 glumaca i 1,200 zaposlenika.

Rekli su da druga sezona izlazi već 2021. godine.

„Kojeg datuma stiže? Toliko dugo ovo čekam!“, „Ne mogu dočekati!“, „Ajme! Henry izgleda tako dobro na toj fotografiji.“ – glasili su samo neki od preko 7,000 komentara uzbuđenih gledatelja.

Prije ovog sretnog kraja snimanje je bilo odgođeno čak tri puta u jednoj godini. 

Prvi put su stali sa snimanjem u ožujku 2020. godine kada je glumac Kristofer Hivju (42) bio pozitivan na korona virus. Prekid se odužio zbog toga što je karantena u Velikoj Britaniji trajala sve do sredine kolovoza. 

Kada je snimanje napokon ponovno počeo, nekoliko članova ekipe sa seta zarazilo se korona virusom.

Zadnja odgoda dogodila se zbog ozlijede glavnog glumca na setu. Henry Cavill ozlijedio je tada nogu tijekom snimanja scene u krošnjama stabala na visini od šest do sedam metara. Koristio je zaštitni pojas, ali navodno je došlo do istegnuća mišića noge. Prvotno nije tražio liječničku pomoć, ali je trpio jake bolove te je snimanje prekinuto kada se više nije mogao kretati u scenama.

Očito se glumac dobro oporavio jer je ubrzo nastavljeno snimanje, a sada i završena sezona.

Najčitaniji članci