Obavijesti

Show

Komentari 22

U finale 'Supertalenta' prošle su Ukrajinka Karyna, Emina i Ena

U finale 'Supertalenta' prošle su Ukrajinka Karyna, Emina i Ena
23

Davor Bilman večeras ima zlatni gumb u svojim rukama, to jest, ima mogućnost osigurati nekome od natjecatelja mjesto u finalu

VIDEO

Nakon što su u finalu Supertalenta prva mjesta zauzeli mlada pjevačica Chriztel Renae Aceveda, akrobatkinja Vladyslava Kushnir i plesna skupina Force Celje, na redu je bila druga polufinalna epizoda u kojoj je nastupiilo osam kandidata. Davor Bilman u nedjelju je imao zlatni gumb u svojim rukama, to jest, osigurati nekome od natjecatelja mjesto u finalu. To je učinio za Ukrajinku Karynu Zubal.

- Naš dogovor izgleda ovako. U finale će proći Emina Bajtarević i Ena Nižić - pročitao je Bilman. 

Ovako je izgledala druga polufinala večer:

Pred žiri je ponovo stala j devetogodišnja pjevačica Ena Nižić iz Metkovića koja je na audiciji svojim glasom i stasom ujedinila članove žirija koji su, po prvi put u povijesti Supertalenta, dodijelili zajednički zlatni gumb. Ena je pjevača 'Girl on fire' od Alice Keys.

- Ne mogu vjerovati opet si me uspjela rasplakati. Ti kao da si moja, pa sam ja preponosna sestra i mama - rekla je Maja. 

Bitka zlatnih u 'Supertalentu': Stiže fleksibilna Liberty, a Ena (9) sprema pjesmu Alicie Keys
Bitka zlatnih u 'Supertalentu': Stiže fleksibilna Liberty, a Ena (9) sprema pjesmu  Alicie Keys

- Možeš biti sestra od tetke - našalio se Bilman.

„Mini superzvijezda, kao da si u nekoj areni i to su tvoji plesači i ti vitlaš svojih pedeset tisuća gledatelja i radiš to s osmijehom, a kako si pratila kameru koja te snimala, mislim – tko zna, zna“, poručio je Fabijan s kojim se složila i Martina te dodala da je Ena zaista mini supertalent. 

Još jedan nevjerojatan i šokantan nastup izvela je Liberty Barros, djevojčica čija fleksibilnost ne poznaje granice. Impresivnim pokretima dodala je i elemente plesa te na trenutke prestrašila žiri.

- Ovo je bilo jako strašno - rekla je Maja.

„Liberty, imaš više od jedne vještine. Osobnost je vjerojatno tvoja najveća moć i vještina“, istaknula je Martina.

„Ako se dobro sjećam, prošli put smo tražili da nastaviš sa strašnim točkama. Sad možeš prestati“, našalio se Fabijan pa dodao: „Iskreno, nisam znao kada i što će se dogoditi iduće, a to si i htjela. Hvala što si došla ponovo i učinila ovu noć strašnijom“. 

Nesvakidašnjim talentom sviranja flaute nosom, Mikko Henrik Rautiainen na audicijskom nastupu oduševio je publiku i zabavio žiri. U polufinalu izveo je splet pjesama i pokazao zavidnu razinu sviranja.

„Jako mi se sviđaju pjesme koje si odabrao. Ako se dobro sjećam, svirao si čak i bolje nego na audiciji. Čisto, bez falševa, rekla bih da je ovo veliki napredak“, pohvalila ga je Martina, dok je Maja osim glazbenog dijela pohvalila i njegovu odjevnu kombinaciju. 

- Sviđaju mi se vaše cipele. Grubnić je na aparatima - dodala je Maja.

- Razmišljao sam o tebi protekla dva mjeseca. Nisam oženjen i dalje - rekao joj je Mikko.

- Vaša izvedba je tako ozbiljna, a vi svirate sa svojim nosom - dodao je Fabijan.

Glazbenu poslasticu izvela je Lara Kim Velić otpjevavši popularnu pjesmu 'Ima jedan svijet' u kojoj je pokazala jačinu i raspon svog vokala.

„Uspijevaš dati potpis, zapravo gotovo da sam si razmišljala – aha, možda bi Kaliopi ovako otpjevala ovu pjesmu. Do te razine uspijevaš dati jedan novi obol pjesmi, s takvom sugestivnošću i samouvjerenošću, s 15 godina da je to zbilja fascinantno“, oduševljena je bila Martina, a s njom su mišljenje podijelili i ostali članovi žirija.

Ovoga puta Davor Bilman imao je mogućnost nekome od natjecatelja dodijeliti zlatni gumb te osigurati mjesto u finalu, što je iskoristio nakon nastupa atraktivne Ukrajinke Karyne Zubal koja je izvela performans koji će se još dugo pamtiti. 
Život je kombinacija dobra i zla, crne i bijele boje, uspona i padova – poručila je to svojim nastupom Karyna Zubal. Voli biti na pozornici, osjećati energiju i publiku te istovremeno pružati gledateljima nezaboravno iskustvo. Upravo to učinila je svojim energičnim i senzualnim nastupom u čaši za martini, a njezini fleksibilni pokreti još su više došli do izražaja uz efektno prskanje vode, što je izazvalo oduševljenje žirija i publike.

„Bit ću kratak i jasan. Jako mi se svidio tvoj nastup. Ne bih volio biti na tvom mjestu jer je večeras jako gusto. Njima, ne i tebi“, rekao je Davor i dodijelio joj zlatni gumb, čime je Karyna službeno zauzela mjesto u finalu desete sezone showa.  

- Malo sam ljubomorna što to nikad nisam probala - rekla je Maja.

Emina Bajtarević je ovoga puta nadogradila svoj nastup te u tri glasa izvela bezvremenski hit 'My Heart Will Go On' čime je još jednom izazvala divljenje žirija.

„Ja sam večeras cijelo vrijeme nagovarala Davora – daj zlatni, daj zlatni. Mislim i ova kolegica prije je bila sjajna, ali ovo, ovo je zlatni!“, poručila je Maja te se zapitala koga treba očekivati na sljedećem nastupu jer se na ovom uz lutku Deda pojavila i baka. „Koliko god se mi divimo tvojoj vještini, ti kad zapjevaš sve stane“, dodao je Fabijan. 

Ukrajinka s hrvatskom adresom Nelia Lois na pozornici se pojavila kao egipatska boginja. Prije nastupa imala je tremu no, kako sama kaže, jača je od nje.

Egzotičan nastup začinila je kombinacijom zapanjujućih pokreta koji su do posljednjeg detalja bili usklađeni s glazbom. „Slažem se s Martinom, taj sportski duh, ja bih ga nazvao možda duhom tvoje osobnosti. Ovo je natjecateljski dio i taj duh apsolutno paše“, poručio je Davor.

- To je bilo van svake pameti - rekla je Maja na dio njezine izvedbe.

Plesna skupina Fresheels na plesnu scenu i ovoga je puta donijela nešto novo i osvježavajuće, a njezine atraktivne članice nakon nastupa dobile su brojne komplimente. „Mislio sam da smo se svi dogovorili da smo u istom tonu, vidim samo neki su poslušali“, našalio se Davor, aludirajući na njihove odjevne kombinacije.

Članice skupine Fresheels svojim su nastupom drugu polufinalnu epizodu privele kraju, a žiriju su dodatno otežale odluku oko odabira finalista. „Ono što sigurno mogu reći je da smo se nadali da ćemo nas četvero u ovom polufinalu biti jednoglasni, a sad sam siguran da nećemo“, dodao je Davor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski