Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
12 komentara

Duško Lokin uživao u ribi: 'Žao mi je što nisu zvali Grdovića'

Dan pomoraca slavili su kuhanjem u palači Cedulin, a Ministarstvo mora okupilo je brodske kuhare koji su spremali vlastite specijalitete. Na kušanju se pojavio i legendarni Lokin...

12 komentara

Kuham stalno, obožavam brudete i gregade, a gregadu kuham čak i bolje od ove, rekao nam je pjevač Duško Lokin (75) na kuhanju brudeta u Zadru.

Dan pomoraca slavili su kuhanjem u palači Cedulin, a Ministarstvo mora okupilo je mnoge brodske kuhare koji su spremali specijalitete po vlastitim receptima. Tunu je donirala firma Pelagos Ante Gotovine, a brancine i orade Cromaris. Svi oni završili su u velikim loncima, uz miris koji se brzo proširio centrom grada.

U pripetavanju brodskih kuhara posebno su uživali Zadrani, a među njima i legendarni Lokin.

- Žao mi je što nisu zvali i Mladena i Đanija, ja sam slučajno naišao, ovo je super - rekao je Lokin koji je najviše turneja po Australiji, Kanadi i Americi organizirao upravo Mladenu Grdoviću (60), također rođenom Zadraninu. Kolege, ali i stari prijatelji često se svađaju pa opet mire. Posljednji put tako su se posvađali jer je Lokin navodno zjavio da se Grdović ponaša kao antizvijezda što je ovoga jako uvrijedilo. 

grdovic | Autor: Marko Jurinec/PIXSELL Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

Nakon tri dana na jednom od koncerata ipak je poljubio Lokina i oprostio mu za ono što je izjavio. 

Lokin je ovog ljeta u suradnji s Jasminom Stavrosom (63) snimio pjesmu 'Momačka večer' koja je u kratkom periodu postigla ogroman uspjeh, pogotovo na YouTubeu. 

Davor Puklavec/Pixsell | Autor: Davor Puklavec/Pixsell Foto: Davor Puklavec/Pixsell

- U samo 30 sati imali smo osam tisuća klikova na YouTubeu, a to je veliki uspjeh jer će se za mjesec dana to popeti i na sto tisuća. Mnogi ljudi plaćaju po nekoliko stotina eura kako bi imali milijunske preglede, što je katastrofa. Svi to rade u Hrvatskoj, ali mi ne - rekao nam je Duško.

VIDI OVO! Najmisteriozniji: Što skrivaju ova četiri horoskopska znaka? 

Foto: videostar

Naši partneri pišu
Message