Show

Komentari 5

Ekipa u Potjeri skupila 129.000 kuna, ali i njih i Krešu zbunilo je glazbeno pitanje o ex-yu bendu

Ekipa u Potjeri skupila 129.000 kuna, ali i njih i Krešu zbunilo je glazbeno pitanje o ex-yu bendu

Nije pomoglo ni to što su u pitanju dobili malu pomoć. Naime, trebalo je samo prevesti 'dosadu' na slovenski kako bi došli do odgovora, no dečki se nažalost nisu snašli

Premda su Ivan, Roko i Tomi oduševili nastupima tijekom emisije, prikupivši 129 tisuća kuna, u završnoj Potjeri se nisu baš proslavili.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dečki su točno odgovorili na šest pitanja. S obzirom na to da su imali tri koraka prednosti, lovac Krešo mogao ih je stići tek s devet točnih odgovora.

Krešo je to i učinio. Ostale su mu još 44 sekunde kad je odgovorio na posljednje pitanje, no na početku je ipak dva puta pogriješio. 

Smelo ga je pitanje o Drugom svjetskom ratu i tome tko je izdao zapovijed 227 o zabrani povlačenja, a time je Ivanu, Roku i Tomiju dao priliku da osiguraju jedan korak više. 

Nakon toga, Krešu je zbunilo i pitanje o tome kako se zvao debitantski album slovenskog punk benda Pankrti.  Nije mu pomoglo ni to što je samo na hrvatski trebalo prevesti riječ 'dolgcajt'. Odgovor na to pitanje nisu znali ni Ivan, Roko i Tomi.

Fali ti zabave? Klikni na Oriđiđi Videoteku!

Najčitaniji članci