Obavijesti

Show

Komentari 18

Ella Dvornik uklonila tetovažu na leđima: 'Ružna je kao smrt'

Ella Dvornik uklonila tetovažu na leđima: 'Ružna je kao smrt'
6

Nisam nikada stavila fotografiju kako izgleda sada nakon jednog tretmana pa, s obzirom na to da je relevantna tematika, stavit ću vam na iduće Storyje malo detaljnije kako je izgledala prije, napisala je Ella

Ella Dvornik (31) ovog ljeta bila je na prvom tretmanu uklanjanja tetovaža. Sada je otišla i na drugi, pa se javila pratiteljima. Pokazala je kako cijeli proces izgleda, a otkrila je i zašto se na njega odlučila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Idem na drugi tretman skidanja tetovaže. Nisam nikada stavila fotografiju kako izgleda sada nakon jednog tretmana pa, s obzirom na to da je relevantna tematika, stavit ću vam malo detaljnije kako je izgledala prije, kakav je proces, bol, trajanje, fotografije i videa - započela je Ella. 

Pokazala je kako je tetovaža izgledala nekada te kako izgleda sada.

'Pam - ELLA': Nakon 'promjene imidža' Ellu fanovi uspoređuju s poznatom prsatom zvijezdom
'Pam - ELLA': Nakon 'promjene imidža' Ellu fanovi uspoređuju s poznatom prsatom zvijezdom

- Dakle, ovo je tetovaža prije skidanja. Crveno je okolo jer vam namažu kremom koja vam malo utrne područje i drži se nekih 15-ak minuta… Bol je 10/10, neću vam lagati pa da me tamo psujete kada budete skidali. Ovo je fotografija od danas ujutro. Kao što možete vidjeti, jako puno je otišlo s jednim tretmanom tako da je vrijedilo boli - istaknula je.

Ellu je netko od pratitelja upitao zašto se odlučila na uklanjanje tetovaža, a ona je odgovorila: 'Pa ružna je kao smrt. Nema drugog razloga'.