Show

Komentari 35

Ella se prisjetila pokojnog djeda Borisa: 'Hvala ti za ovo! Nama nije bio rod, ali voljeli smo ga'

Ella se prisjetila pokojnog djeda Borisa: 'Hvala ti za ovo! Nama nije bio rod, ali voljeli smo ga'

Na podužoj i vrlo zanimljivoj objavi Ella je dobila mnoštvo komentara i više od 35 tisuća lajkova. Mnogim pratiteljima uspjela je i probuditi lijepe uspomene na jednog od najpopularnijih hrvatskih glumaca

Voljela bih zamisliti kako je jednoj bebi kada ju svi tako vole i grle. Kad samo prima poljubce i zagrljaje. Kad ne zna za ništa što ju očekuje i što svijet donosi. Kad je svijet njezan i posvećen samo njoj, započela je u objavi na Instagram profilu influenserica Ella Dvornik (30) koja je pratitelje pozitivno iznenadila starom fotkom na kojoj su ona i djed Boris Dvornik

POGLEDAJTE VIDEO 

- Nekad ta beba i odraste. Onda vidi ovakve fotke i zna da je bila obožavana, držana na dlanu, da su je svi ljudi gradili, ne samo otac i majka već djedovi i bake. Svaka beba zaslužuje da ju se ovako voli i grli - napisala je Ella ispod fotke na kojoj ju djed Boris drži u naručju.

- Ja iako sam sad već i sama majka, osjećam se nekad kao beba. Kada me mama pita kako sam? Kada sam došla doma? Ili kada mi baka kaže 'ne mogu vjerovati da imaš dvoje djece'. Mi smo zauvijek nečije bebe. Mogu zamisliti kako je lijepo biti beba - zaključila je influenserica. 

Na podužoj i vrlo zanimljivoj objavi Ella je dobila mnoštvo komentara i više od 35 tisuća lajkova. Mnogim pratiteljima uspjela je i probuditi lijepe uspomene na jednog od najpopularnijih hrvatskih glumaca, pokojnog Borisa Dvornika.

- Ajme vidi Borisa našeg! Najveći hrvatski glumac, sjećam se kada nam je sladolede kupovao u kvartu; Nikada neću zaboraviti kako sam bila zaljubljena u tvog djeda u seriji Kapelski kresovi kada sam bila klinka: Divna si, hvala ti za divnu objavu; Legendarni Boris Dvornik; Nama nije bio djed, ali smo ga voljeli kao da je dio nas - pisali su joj obožavatelji Borisova lika i djela. 

Najčitaniji članci