Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
11 komentara

Farmer Josip: 'Krmača mi se uznemirila, napravila je kaos'

Kako se isti scenarij ne bi ponovio, gazda je odlučio prikolicu dodatno pojačati, a krmača je dobila suputnika koji je budno pazio da ne napravi nešto slično

Foto: Pozega.eu
11 komentara

Pred požeškom tvornicom čokolade Zvečevo prolaznike je iznenadio nesvakidašnji prizor. U prometnoj gužvi vozače je nasmijala rasna krmača, piše portal Požega.eu

MARKO IZ 'LJUBAV JE NA SELU' 'Rasema nije bila za mene, nije mi dala ni da vijesti pogledam'

Zanimljivo je da je krmača u vlasništvu Josipa Vodičke (31), jednog od kandidata u 12. sezoni popularne RTL-ove emisije 'Ljubav je na selu', koji je bio jedan od sudionika ove zanimljive akcije. Kaže kako je jedino sigurna da krmača ide s njim doma, a za sada će joj dati nadimak Divljakuša.

Foto: RTL

- Kupili smo ju u požeškoj kaznionici i prevozili u Bankovce. Na semaforima se odjednom uznemirila i iskočila iz prikolice. U trenu je nastala prava 'ofenziva', jer smo se i mi, neki od radnika Zvečeva, rasporedili kako bismo ju utjerali natrag u prikolicu. Nije baš bila spremna na suradnju, ali nekako smo ju uspjeli utovariti natrag - ispričao je Josip.

Foto: Požega.eu

Kako se isti scenarij ne bi ponovio, gazda je odlučio prikolicu dodatno pojačati, a krmača je dobila suputnika koji je budno pazio da ne napravi nešto slično.

Kaže da mu se takva situacija nikad nije dogodila, ali kako to nije neobična situacija, jer se životinje uplaše.

LJUBAV JE NA SELU Bajker Josip: 'Sin mi pomaže naći curu, ne smije biti debela'

Josip je vlasnik OPG-a na kojem sam brine o ovcama i svinjama, a ima i voćnjak te zemlju na kojoj sadi pšenicu, kukuruz, soju i suncokret. Također je član lokalnog DVD-a, a voli pjevati i plesati.  Za sebe kaže da je vrijedan, zabavan i društven, a kao manu navodi to što previše radi. Usprkos tome, uvijek nađe vremena za druženje i izlaske s prijateljima.

Naši partneri pišu
Message