Obavijesti

Show

Komentari 36

Farmer Nenad iz 'Ljubav je na selu': 'Policajci su mi izbili zube i vezali me lisicama na sjedalu'

Farmer Nenad iz 'Ljubav je na selu': 'Policajci su mi izbili zube i vezali me lisicama na sjedalu'

'Slomili su mi od udarca krunicu prednjeg zuba, na čelu iznad lijevog oka imam hematom od udarca o gepek i tragove lisica na rukama', ispričao je Nenad nakon neugodnog susreta s policijom

VIDEO

Nenad Lekšić (55) iz Milne na Braču jedan je od farmera 14. sezone showa 'Ljubav je na selu'. Vrijedni Bračanin bavi se poljoprivredom, stočarstvom i ugostiteljstvom, a u uvodnoj emisiji pohvalio se imanjem i Porscheom. Međutim, Nenad se već ranije pojavio u medijima i to prije dvije godine, kada je tvrdio da je bio žrtva policijske brutalnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ante Ćelić lagao u 'Ljubav je na selu' 01:29

Za Slobodnu Dalmaciju je tada ispričao da su ga dvojica policajca izudarala ispred obiteljske kuće pred suprugom, sinom i prijateljem. Oni su gledali s balkona kako ga tuku zbog prometnog prekršaja koji po njemu nije ni postojao. 

Farmer s Brača: Ne zanimaju me cure koje će doći zbog Porschea! Tražim žene od 30-40 godina...
Farmer s Brača: Ne zanimaju me cure koje će doći zbog Porschea! Tražim žene od 30-40 godina...

-  Kada sam se vraćao kući iz jednog kafića gdje sam popio dva piva, civilno vozilo - plavi ford je stao bočno od mene i zapriječio mi ulaz u garažu baš kada sam radio polukrug za ući. Iz njega su izašla dva policajca bez kape, bez svjetlećih prsluka i palice i jedan od njih u dobi od 25 godina s bradicom mi preko vrata moje lade nive pita dokumente i gura dreger u usta kao nemirnom djetetu dudu i kaže mi - puši. Tražio sam da mi ne gura dreger u usta nego da mi ga da u ruke da normalno pušem, a pitao sam ih obojicu i gdje su im kape. U tom trenutku ćelavi policajac izlazi iz auta, urla na mene i viče: "P... ti materina komunjarska i partizanska, šta nećeš puhati" te me kao pasa obojica izvlače iz mog vozila prema svome vozilu koje su prethodno preparkirali ispred moje zaustavljene lade - ispričao je tada.

Otkrio je da su ga policajci izudarali po rebrima i prstima te m stavili lisice i vezali ga na stražnjem sjedištu automobila. Vozili su ga do 18 kilometara udaljenog Supetra.

Unatoč molbama da mu skinu lisice, policajci nisu htjeli, te su mu još i prijetili šakama. U postaji je zatražio liječničku pomoć.

- Slomili su mi od udarca krunicu prednjeg zuba, na čelu iznad lijevog oka imam hematom od udarca o gepek i tragove lisica na rukama. Na pitanje zar ne znaju da je to moja kuća u koju moram nekako ući, jedan od njih mi kaže, pa otkud ja znam, iako je mjesec dana prije baš on tražio od mene da mu posudim zaštitne rukavice da se ne bi nabio na iglu jer su tražili nekog momka sa drogom - tvrdio je tada Lekšić tužeći se na policiju.

Iz PU Splitsko-dalmatinske tada su potvrdili da su priveli Lekšića, ali i da se nekontrolirano kretao cestom i da je odbio dati dokumente.

Australac Jack iz showa 'Ljubav je na selu': 'Bilo bi baš lijepo napraviti još Hrvata s nekim...'
Australac Jack iz showa 'Ljubav je na selu': 'Bilo bi baš lijepo napraviti još Hrvata s nekim...'

-  Policijski službenici opravdano su posumnjali da je osoba koja upravlja vozilom pod utjecajem alkohola, a u trenutku kada je vozač prošao pored njih utvrdili su da se radi o osobi koja je do sada evidentirana za teže prekršaje iz prometa, što je pojačalo njihovu sumnju. Kako bi ga isključili iz prometa da ne ugrozi sebe i druge, krenuli su za njim, a nakon što se zaustavio, utvrdili su da je vidno alkoholiziran, te su pokušali poduzeti mjere i radnje u cilju utvrđivanja alkoholiziranosti, ali osoba nije pristala da se nad njim obavi alkotestiranje na zakonom propisan način. Za vrijeme postupanja osoba je, osim što je odbijala alkotestiranje na zakonom propisan način, vikala, galamila i vrijeđala policijske službenike, radi čega je dovedena u službene prostorije - odgovorili su iz policije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin