Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
18 komentara

Fatalnu plavušu ne prepoznaju i nisu ju zvali za novi 'Top Gun'

Zavela je Mavericka, kojeg glumi Cruise i postala seks simbol. Osamdesetih je osvajala glumom i atraktivnim izgledom, a danas izgleda, kako kaže, zapušteno

Foto: imdb/pixsell/kolaž
18 komentara

Prošle su 33 godine od prvog filma koji je Tom Cruise (57) pretvorio u veliku filmsku zvijezdu. Radi se o 'Top Gunu', a zasluge za uspjeh ovog blockbustera zasigurno je imala i njegova tadašnja partnerica, glumica Kelly McGillis (62). Zavela je Mavericka, kojeg glumi Cruise i postala seks simbol. Osamdesetih je osvajala glumom i atraktivnim izgledom, a danas, kako i sama priznaje, izgleda zapušteno. Nisu ju kontaktirali za potrebe snimanja novog filma 'Top Gun', kojeg ćemo sljedeće godine gledati u kinima. 

Foto: youtube/screenshot

Dok se o životu Toma Cruisea gotovo sve zna, Kelly je u međuvremenu proživljavala velike životne drame, ali je njezina biografija ostala u sjeni muške mega-zvijezde. 

NAKON 33 GODINE Top Gun se vraća: Pogledajte prvi trailer s Tomom Cruiseom

 

Na set 'Top Guna' stigla je neposredno nakon što je s glumcem Harrisom Fordom (77) odigrala vrlo zapaženu ulogu u filmu 'Svjedok'. Zbog ljubavi prema glumi, Kelly je ranije napustila redovnu srednju školu i krenula na Juilliard konzervatorij glume u Santa Monici. Kako bi se mogla školovati, usput je radila različite poslove i igrala sporedne uloge u raznim filmovima, što ju je konačno dovelo do televizijskih serija.

Foto: IMDB.com

Međutim, njezina prava životna drama odvijala se daleko od velikih ekrana i svjetala pozornice. Kelly McGillis 30 se godina bori s depresijom i PTSP-om kao posljedicom silovanja i napada. 

Foto: youtube/screenshot

Dok je imala 22 godine, dvojica su joj muškaraca provalili u stan te su je uz prijetnju nožem odvukli u spavaću sobu.

- Mijenjali su se na meni i govorili kako će me tući sve dok ne umrem. Zaista sam mislila da ću umrijeti i isključila sam se, predala -  izjavila je poslije o svojoj traumi. 

Foto: IMDB

Nakon toga, Kelly je oboljela od depresije te nikad nije mogla uspostaviti normalan odnos s muškarcem. Njena autodestrukcija tako ju je odvela na put droge s kojom se dugo borila. Godine jada i tuge napokon je uspjela prebroditi rehabilitacijom i psihoterapijom te se čini kako je pronašla svoj mir u 2009. godini. 

Foto: IMDB

Iako se činilo kako je nasilna prošlost iza nje, ponovno je doživjela traumu 2016. godine kad je u njenu kuću upao provalnik. Nije joj ništa napravio, ali stare rane su se otvorile, a Kelly je priznala kako su je tri muškarca silovala i kad je imala samo 12 godina - što je do tada tajila. Odlučila je preuzeti kontrolu u svoje ruke te je nabavila dozvolu za nošenje oružja. Danas bez njega nikud ne ide.
 

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Naši partneri pišu
Message