Show

Komentari 44

Fotke stare 14 godina: Šuput i Grubnić su neprepoznatljivi

Fotke stare 14 godina: Šuput i Grubnić su neprepoznatljivi

Otkrivene su fotke Maje Šuput i Marka Grubnića iz 2007. godine sa snimanja spota za Majinu pjesmu 'Nemam koga volim najviše'. Izgledali su potpuno drugačije...

Prijateljstvo Maje Šuput (41) i Marka Grubnića (38) traje već dugo godina. Grubnić je Majin stilist zadnjih 15 godina, a sada su u javnost 'isplivale' njihove fotografije sa snimanja starih spotova u kojima se Marko brine za Majin izgled. 

POGLEDAJTE VIDEO:

I Maja i Marko otvoreno su priznali da koriste i filere i botoks, pa stoga ne čudi da su na starim fotografijama gotovo neprepoznatljivi. 

Maja je estradnu karijeru započela kao plesačica, a 1999. počela je nastupati kao pjevačica grupe 'Enjoy', nakon čega se odlučila za solo karijeru.

Danas je Maja 'kraljica svadbi' i vladarica pozornice - tražena je diljem Hrvatske, a i šire.

Pjevačica je do sad priznala da je povećala grudi, riješila se podbratka, podigla obraze i da joj usnice nisu prirodne. Botoksom rješava problem bora smijalica i 'pegla' bore oko očiju i na čelu.

Grudi je operirala prije 10-ak godina jer je bila nezadovoljna njihovom veličinom, a operaciju je platila oko 25.000 kuna.

- Bila sam ravna kao daska, poput dečka. Sad imam krasnu dvojku. Željela sam da haljinu mogu staviti na nešto - rekla je Maja.

Iako je promijenila izgled, njezin stil je ostao prepoznatljiv - kratke haljine Majin su zaštitni znak! Prije je voljela jednostavnije haljinice, a sad se češće odluči za kičavije modne kombinacije.

Osim fotografija sa snimanja spota pjesme 'Nemam koga volim najviše', objavljene su i fotke sa snimanja spota pjesme 'Ni na nebu, ni na zemlji' u kojem joj se pridružio plesač Ištvan Varga.

Šuput je tada sudjelovala u prvoj sezoni showa 'Ples sa zvijezdama', koji je emitiran na HTV-u 2007. godine, a Ištvan joj je bio mentor i plesni partner. Maja je tada toliko zavoljela ples da je s Ištvanom otvorila i plesni studio.

Sve fotografije pogledajte u galeriji!

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MAJOM ŠUPUT:

Najčitaniji članci