Obavijesti

Show

Komentari 3

FOTO Zavirite u kuću u kojoj žive kandidati showa 'Život na vagi'

FOTO Zavirite u kuću u kojoj žive kandidati showa 'Život na vagi'
12

Klima je savršena, noći su hladne, hrana je uzgojena u vrtu, a ne iz lokalnog supermarketa. Sve što trebaš, a nemaš, pitaš susjeda, otkrio je trener Edo

VIDEO

Okruženi planinama i borovom šumom, u samom srcu Gorskog kotara u mjestu Gerovo snimana je šesta sezona RTL-ova showa 'Život na vagi'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Maja Milan 01:25

- Ove nas sezone čeka surovi Gorski kotar, natjecatelji koji su došli s golemim teretom, koji smo im zajedničkim snagama pomogli skidati, sloj po sloj. Predugo su odgađali život i tu su došli možda po svoju posljednju šansu. Vrlo su svjesni sebe i situacije u kojoj se nalaze i probijali su svoje granice od samog početka. Puno je tu emocija i neočekivanih obrata i veliki je to šok za sve njih. Pripremite maramice, svima će nam trebati - najavila je novu sezonu voditeljica 'Života na vagi' Marijana Batinić.

Treneri Maja Ćustić (38) i Edin Mehmedović (41) još će jednom biti podrška i motivacija natjecateljima da pobjede sve svoje strahove i daju priliku boljem i zdravijem životu.

- Što se tiče kandidata, svatko je od njih zanimljiv na svoj način, ali neću ih puno hvaliti da se ne iznenadim na kraju - rekla je Maja. 

- Uvijek osjećam tremu i veliko uzbuđenje na početku svake naše avanture - zaključio je Edo.

Oboje su oduševljeni lokacijom snimanja. 

- Klima je savršena, noći su hladne, hrana je uzgojena u vrtu, a ne iz lokalnog supermarketa. Sve što trebaš, a nemaš, pitaš susjeda - otkrio je Edo o Gorskom kotaru, a Maja je dodala da joj jedino nedostaju obitelj i prijatelji te povremeni odlazak u restoran i izlazak.

Osim sa susjedima, imali su susrete i sa šumskim životinjama kojima je Gorski kotar također dom. 

- Jelene, srne, divlje svinje i lisice čak smo uspjeli i snimiti kad se u kasnim noćnim satima vraćamo u mjesto gdje spavamo. Imali smo na cesti i dva susreta s medvjedima, ali su pobjegli prije nego što smo ih uspjeli snimiti. Još uvijek se nadamo nekom selfieju  - našalio se trener

U show 'Život na vagi' ulazi i Dominik, sin legendarnog golmana Dinama Zlatka Škorića
U show 'Život na vagi' ulazi i Dominik, sin legendarnog golmana Dinama Zlatka Škorića

Show koji pomaže stvaranju i prilagodbi novom, zdravijem i sretnijem načinu života gledatelji RTL-a moći će pratiti od 26. rujna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin