Show

Komentari 13

Franka i Čarli raznježili fotkom sinčića: 'Ovo mu je prvi Božić'

Franka i Čarli raznježili fotkom sinčića: 'Ovo mu je prvi Božić'

Franka i Vedran svojim su obožavateljima na društvenim mrežama čestitali blagdane uz fotografiju malenoga Viktora. Fotoaparatu je bio okrenut leđima dok se igrao s ukrasima s božićnog drvca

Pjevačica Franka Batelić (28) i Vedran Ćorluka (34) prošle su godine Božić slavili u slatkom iščekivanju, a ove godine slave sa sinčićem Viktorom u naručju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Svojim su obožavateljima na društvenim mrežama čestitali blagdane uz fotografiju malenoga Viktora. Fotoaparatu je bio okrenut leđima dok se igrao s ukrasima s božićnog drvca. Franka se našalila pa napisala kako kuglice s bora nisu 'preživjele', a vidi se i kako je njihov sinčić prohodao.

- Sretan Božić želi vam Viktor - poručio je ponosni tata Vedran, a pjevačica je naglasila kako je ovo njegov prvi Božić.

Njihovi pratitelji raznježili su se zbog fotografije te su im u komentarima poželjeli sve najljepše želje za blagdane. 

- Plakat ću koliko je ovo slatko. Baš su mi danas roditelji pričali kako ni na moj prvi Božić kuglice nisu preživjele! Nadam se da se Viktor super provodi za svoj prvi Božić i da je zadovoljan poklonima - neki su od komentara. 

Inače, maleni Viktor će za deset dana proslaviti svoj prvi rođendan. Franka ove godine vjerojatno neće zabavljati svoje obožavatelje koncertima, ali to je ne sputava da se raduje praznicima. 

Već je pripremila i prigodnu odjeću. 'Okinula' je i fotografiju za Instagram na kojoj je pozirala u ljubičastoj majici sa šljokicama. Uz to je iskombinirala crnu suknju i pojačala šminku na očima.

- Pretpostavljam da svi već imate plan B za proslavu Nove 2021.? Doma smo? Ali to ne znači da trebamo odustati od šljokica - napisala je Franka u opis fotografije. 

 

 

Najčitaniji članci