Show

Komentari 16

Franka uživa u majčinstvu: Sve mi pomaže Veki, pravi je tata...

Franka uživa u majčinstvu: Sve mi pomaže Veki, pravi je tata...

Franka je majka tek dva tjedna, no kako nam kaže, brzo se 'ufurala' u novu ulogu. 'Ne spavam uopće. Ipak Viktor ima samo dva tjedna, tek se upoznajemo' našalila se pjevačica koja je dobila nagradu za hit godine

Super se osjećam. Mislim da nisam još uvijek nisam svjesna da sam osvojila Cesaricu za hit godine. Iznenađena sam i zbunjena. Moram se svima zahvaliti tko god je glasao. Ovo mi je jedna od najvećih nagrada koju sam osvojila kad su u pitanju glasovi publike, uzbuđeno nam je rekla Franka Batelić (27).

Hrvatska pjevačica pojavila se u crnom odijelu na dodjeli Cesarice te osvojila brojne nagrade, a ona najvažnija, za hit godine pripala je upravo novopečenoj mami za pjesmu - 'Sve dok sanjaš'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako je tek rodila, pjevačica se zahvalila baka servisu koji je čuvao malenog Viktora dok je ona na pozornici preuzimala nagradu karijere. Zahvalila se i brojnim obožavateljima te poručila im kako ništa ne bi bilo moguće bez njih. Majka je tek dva tjedna, no kako nam kaže, brzo se 'ufurala' u novu ulogu.

- Ne spavam uopće. Ipak Viktor ima samo dva tjedna, tek se upoznajemo - našalila se Franka te nam otkrila kako je suprug, nogometaš Vedran Ćorluka (33) trenutno na pripremama sa ruskom nogometnim klubom Lokomotivom. 

- Dolazi u Zagreb, ali cijelo vrijeme zove i pita kako je Viktor - objašnjava. Dodala je kako je njihov sin super beba, a da je Vedran pravi tata. Tu je kad god joj zatreba pomoć. Ustaje noću uspavati sinčića, previja ga, igra se s njim.

- Sve je naučio i pomaže mi u svemu. Jako se dobro snalazi kao tata, uživamo u svakom trenutku s Viktorom - ističe. 

Novopečeni roditelji ne kriju koliko im je maleni Viktor promijenio život. Prvo je Ćorluka objavio fotografiju koja je sve raznježila, a na kojoj se vidi kako tek nekoliko dana starog Viktora vjerno čuva njihov pas Oskar, a potom je Franka podijelila Instagram Story.

- I odjednom... Svaka pjesma je pjesma o tebi - napisala je pjevačica kratko uz fotografiju na kojoj se vide ručice njezina sina, koje proviruju ispod bijele dekice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci