Show

Komentari 53

Frankini prvi dani majčinstva: 'Svaka pjesma je sada o sinu...'

Frankini prvi dani majčinstva: 'Svaka pjesma je sada o sinu...'

Prije dva tjedna Franka i Vedran postali su ponosni roditelji sina Viktora. Pjevačica ne krije koliko im je promijenio život te uživa u majčinskim danima. Sa svojim pratiteljima podijelila je fotografiju malenog Viktora

Pjevačica Franka Batelić (27) i nogometaš Vedran Ćorluka (33) postali su 5. siječnja roditelji sina Viktora. Ponosni roditelji ne kriju sreću.

Nakon što je Ćorluka objavio fotografiju koja je sve raznježila, a na kojoj se vidi kako tek nekoliko dana starog Viktora vjerno čuva njihov pas Oskar, sada je i Franka podijelila Instagram Story. Ne krije koliko im je maleni Viktor promijenio život. 

POGLEDAJTE U VIDEO SERIJALU '24 PITANJA' S ČIME JE FRANKU BATELIĆ OSVOJIO VEDRAN ČORLUKA:

- I odjednom... Svaka pjesma je pjesma o tebi - napisala je pjevačica kratko uz fotografiju na kojoj se vide ručice njezina sina, koje proviruju ispod bijele dekice.

Franka je Viktora rodila u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. 

-  Kratko smo se čuli. Franka je presretna, rekla mi je kako su je obuzeli neki potpuno novi osjećaji kad je vidjela svog sinčića. Sve je prošlo glatko i u najboljem redu, a Vedran je čitavo vrijeme bio uz nju - rekao je tada Frankin menadžer Siniša Bevanda za Jutarnji list. 

Oboje su isti dan s fanovima podijelili sretnu vijest na društvenim mrežama, a čestitke su 'pljuštale' sa svih strana. Mateo Kovačić, Luka Modrić, Šime Vrsaljko, Slavko Sobin, Zsa Zsa, Domenica i mnogi drugi čestitali su paru na prinovi. 

Par je sretnu vijest podijelio u kolovozu te su uskoro otkrili i spol djeteta. Tada još nisu znali kako će nazvati dječaka, ali sad su svojim obožavateljima otkrili da su se odlučili na ime Viktor.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE' I JAVLJANJE IVANA ŠARIĆA IZ BOLNIČKOG KREVETA:

 

 

Najčitaniji članci