Show

Komentari 82

Gdje ti je ruka? Nestašna Megan Fox došla polugola, ali svi su usmjerili pogled malo niže...

Gdje ti je ruka? Nestašna Megan Fox došla polugola, ali svi su usmjerili pogled malo niže...

Da su 'čudan par' dao je do znanja nedavno i sam pjevač koji je gostujući kod Ellen DeGeneres rekao kako oko vrata nosi ogrlicu s privjeskom u kojem je kapljica krvi njegove djevojke

Američka glumica i model Megan Fox (35) napravila je pravu zabavu na crvenom tepihu dodjela nagrada Billboard Music Awards. Godinu dana nakon što su javno obznanili svoju vezu, Megan je pred svima za međunožje uhvatila svog dečka, pjevača Machine Gun Kellyja (31).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Fox je nosila crnu Thierry Mugler haljinu, koja je više otkrivala nego skrivala. Njezin partner kući je ponio dvije nagrade, za najboljeg rock izvođača i najbolji rock album. Bio je još nominiran i u kategoriji najbolja rock pjesma, ali pobjeda je otišla u ruke grupe AJR. Kelly je jezik obojio u crno kako bi 'pasao' modnoj kombinaciji svoje djevojke. 

Ipak, osvojene nagrade pale su mu u drugi plan zbog slika koje su obišle svijet pa se na društvenim mrežama priča samo o nestašnoj Megan koja se nije mogla suzdržati pa je ruku stavila na njegovo spolovilo. 

- Ma vidi kako je zločesta - zadirkivali su je pratitelji. 

Da su 'čudan par' dao je do znanja nedavno i sam pjevač koji je gostujući kod Ellen DeGeneres rekao kako oko vrata nosi ogrlicu s privjeskom u kojem je kapljica krvi njegove djevojke, a otkrio i zašto.

Na početku njihove veze, kada je glumica odlazila iz grada zbog snimanja filma, Kelly nije imao putovnicu pa je paničario jer je neće moći posjetiti.

Meghan mu je tada ostavila svoj DNA kao sjećanje na nju. Priča s putovnicom imala je sretan kraj jer ju je pjevač uspio nabaviti i otputovati svojoj djevojci, ali ogrlicu više ne skida. 

Prošle godine Megan Fox rastala se od zvijezde Beverly Hillsa Briana Austina Greena. Bili su zajedno više od 15 godina, od toga gotovo 10 godina u braku i imaju troje djece. I Machine Gun Kelly ima curicu iz prošle veze.

Najčitaniji članci