Show

Komentari 0

Gigi Hadid je objavila dosad neviđene fotografije iz trudnoće

Gigi Hadid je objavila dosad neviđene fotografije iz trudnoće

Manekenka i pjevač ime djevojčice još nisu otkrili. Rodila se krajem rujna, a novopečeni roditelji ne skrivaju koliko su ponosni. Gigi je tim povodom objavila nekoliko fotografija iz trudnoće koje do sada nije pokazala

Manekenka Gigi Hadid (25) i njezin partner, pjevač Zayn Malik (27), u rujnu su dobili svoje prvo dijete. Gigi je rodila djevojčicu, a u trudnoći je uživala. Sada je sa svojim pratiteljima podijelila fotografije iz trudnoće, koje do sada nije pokazala.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kolovoz je. Čekamo našu djevojčicu - napisala je Gigi u opis fotografija. Na jednoj od fotografija pozirala je sa svojim partnerom koji se bradom ponosno prislonio na njezin trbuščić.

Podijelila je i fotografije na kojima je istaknula cijeli trudnički trbuh. Pozirala je u pripijenoj haljini naslonjena na ogradu. 

Gigi Hadid je u početku skrivala trudnoću i tek je u travnju potvrdila da im stiže prinova. Ona i Zayn prohodali su 2015., onda su 2018. objavili kako su prekinuli.

Zatim su se skrivali od javnosti i ponovno vratili jedno drugom na ljeto 2018. U siječnju 2019. su odlučili da je stvarno kraj, da bi godinu dana nakon toga ponovno šetali ulicama ruku pod ruku.

Novopečeni roditelji ime djevojčice još uvijek nisu otkrili, a kada je došla na svijet bili su presretni.

- Ljubav koju osjećam za ovo maleno stvorenje je izvan mog razumijevanja. Zahvalan sam što je poznajem, ponosan što je mogu zvati mojom i zahvalan na životu kojeg ćemo imati zajedno - napisao je bivši član benda 'One Direction' na društvenim mrežama. 

Najčitaniji članci