Obavijesti

Show

Komentari 3

Glazbenik Vinko Ćemeraš: Kraj mene Gobac pada u drugi plan

Glazbenik Vinko Ćemeraš: Kraj mene Gobac pada u drugi plan
3

Vinko i njegov mentor iz showa, glazbenik Davor Gobac u nedjelju u Tvornici zatvaraju November fest. Mladi glazbenik kaže kako mu se Gopčevi savjeti često vrte po glavi

VIDEO

San o nastupanju u Tvornici ostvario sam 2020. godine na predstavljanju albuma, ali zbog tadašnjih mjera opreza ne pušta me osjećaj da mi je san malo uskraćen, kaže nam glazbenik Vinko Ćemeraš (27), koji će san o koncertu u zagrebačkoj Tvornici kulture ostvariti ove nedjelje na November festu, i to baš onako kako je sanjao - pred mnogobrojnom publikom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Davor Gobac i 24 pitanja 04:34

Vinko i njegov bend Talvi Tuuli, koji čine Jakov Ramničer, Karlo Škopac i Luka Žigolić, s legendarnim Psihomodo popom i Davorom Gopcem (58) zatvorit će festival.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vinko Ćemeraš pobjednik je treće sezone Voicea

Njihova glazbena suradnja počela je 2020. godine, kad je Vinko bio natjecatelj u showu ''The Voice'', a Gobac član žirija i njegov mentor.

Festival koji promiče brigu o zdravlju muškaraca nastavlja svoj put u Tvornici Kulture
Festival koji promiče brigu o zdravlju muškaraca nastavlja svoj put u Tvornici Kulture

- Bit će to pravi spektakl, s Gopcem je zanimljivo dijeliti pozornicu. Moram se kontrolirati, inače će Gobac pasti u drugi plan zbog mojih plesnih pokreta - našalio se Vinko i dodao kako Gobac zna da je ples nešto što vadi mladog pjevača iz zone komfora.

Upravo je Gopčevo mentorstvo Vinka dovelo do pobjede u trećoj sezoni showa.

- Kroz cijeli show ove Gopčeve riječi vrtjele su mi se po glavi: 'Budi ono što jesi'. Možda zvuče izlizano, ali meni su pomogle - kaže Vinko.

Vinko Ćemeraš pobjednik je treće sezone Voicea

Riječi starijega glazbenika Vinku se u posljednje vrijeme, kako kaže, sve češće motaju po glavi jer se nakon pobjede u showu sve zbivalo vrlo brzo.

- Osjećam kao da nisam najbolje postupio u donošenju nekih odluka - kaže Vinko, koji je osvojio Porina za najbolji rock album, za prvijenac "Na putu".

November fest, uz kvalitetnu glazbu, potiče na promišljanje o odgovornosti prema vlastitom zdravlju, važnosti samopregleda i odlaska liječniku s ciljem prevencije i pravodobnog otkrivanja zloćudnih bolesti koje pogađaju sve više muškaraca, kao što su rak testisa i rak prostate. ''Briga o mudima ne čini nas ludima!" slogan je njihove kampanje.

- Vjerujem da će taj moto na meni ostaviti traga da češće obavljam preglede, jer ne vodim baš brigu o tome, a vjerujem da će potaknuti i druge ljude na kontrole - kaže pjevač.

S bendom je trenutno posvećen novim nastupima jer, kao i većina glazbenika, nastoje nadoknaditi dvije godine gubitka komunikacije s publikom.

- Za to živimo, to smo priželjkivali. Tako i treba izgledati život glazbenika. Želimo se dokazati koncertima - ističe Vinko, koji nakon svirke u Tvornici s bendom nastupa u Puli i Splitu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac