Obavijesti

Show

Komentari 81

U finale 'Supertalenta' plasirali su se Tetiana, Fabijan i Lucija

U finale 'Supertalenta' plasirali su se Tetiana, Fabijan i Lucija
27

U finalu su ostala još samo tri mjesta, a koji će kandidati u idućoj emisiji uskočiti na vlak koji vodi do velike završnice doznajte već u nedjelju

VIDEO

Ove nedjelje na rasporedu je treća od ukupno četiri polufinalne epizode 'Supertalenta' u kojoj nastupa desetero polufinalista, od kojih samo troje prolazi u finale. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Tko je seksipilan ukrajinac zbog kojeg su muževi gasili ekrane?: Oleg Tatarynov raspametio je publik VIDEO

Na samom kraju emisije, gledatelji će saznati tko nastavlja natjecanje, a tko ne. Troje današnjih sretnika u borit će se u finalu showa za laskavu titulu Supertalenta i novčanu nagradu od 200 tisuća kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tešku odluku o odabiru troje finalista donijet će četveročlani, već svima poznat žiri koji čine Maja Šuput, Davor Bilman, Martina Tomčić i Janko Popović Volarić

Nina Martina Korbar napušta 'Supertalent': Moj put je završio kada je trebao zasjati, žao mi je
Nina Martina Korbar napušta 'Supertalent': Moj put je završio kada je trebao zasjati, žao mi je

Prvi su na pozornicu izašla braća Šubarić. Trojke Adrian, Gabriel i Tomislav, poznati kao Trio Šubarić, poigrali su se na pozornici te šesteroručno na klaviru izveli kombinaciju svjetski poznatih hitova 'Dance Monkey', 'Relax, Take It Easy' i 'Money, Money, Money' te ujedinili članove žirija u mišljenju da su opravdali svoj zlatni gumb.

Akrobatskim elementima u zraku žiri su pozitivno iznenadile mlade plesačice na svili Lara i Greta koje su u svoju izvedbu utkale važnu poruku.

- Nevjerojatno je što radite s 13 godina. Čini mi se da je bilo teža izvedba na audiciji. Žao mi je što nismo shvatili vašu poruku, no bilo je odlično - rekao im je Janko Popović Volarić.

Veliko oduševljenje na pozornici svojim nastupom izazvala je i 18-godišnja Lucija Šarčević, koja je audicijskim nastupom Maju ganula do suza. 

Za polufinalni nastup Lucija je sjela za klavir i izvela Gibonnijevu baladu 'Libar', a njezin emotivni nastup iznova je dotaknuo članove žirija.

- Kakav nastup - rekao je Janko. 

- Mala boginja glazbe. Ja sam doista cijelim svojim bićem sigurna da je svaki čovjek ispred malih ekrana i ovdje u publici dobio poruku koju je Gibonni svima nama htio dati - zaključila je Martina, još jednom nazvavši Luciju malom boginjom glazbe. 

Grubnić o izazovnoj haljini: 'Mi pomičemo granice, a Maja je savršena! Ona je moja barbika'
Grubnić o izazovnoj haljini: 'Mi pomičemo granice, a Maja je savršena! Ona je moja barbika'

Za polufinalni nastup, rasplesani članovi Plesnog kluba Seven pripremili su koreografiju inspiriranu životom pjevačice Britney Spears.

- Na audiciji nas je bilo sedam, a sada nas je devet - rekla je jedna od plesačica odmah nakon rastupa osvrćući se na to da su dvije članice Plesnog kluba u međuvremenu ostale trudne. 

POGLEDAJTE VIDEO: MENTALIST ANTONIJO IZ SUPERTALENTA

- Najviše mi se svidjelo što vas nije sedam, nego devet - istankula je Martina Tomčić prilikom komentiranja nastupa. 

Fabijan Kovačević (12) izvedbom pjesme 'Inati se Slavonijo' Krunoslava Kiće Slabinca ponovo je sve očarao svojim nastupom.

Ovaj mladi obožavatelj slavonske tradicije svojom je veselom izvedbom zabavio članove žirija koji nisu mogli ostati imuni na njegov šarm, a posebna povezanost dogodila se između Fabijana i publike koja je njegov nastup pratila velikim aplauzom.

- Ti si show od sekunde kad dođeš, i prije nego što počneš pjevati, a onda tvoj nastup, tvoja ekspresija… Jednostavno si show i toliko te ljudi vole, imaš taj faktor X i ti to već sada znaš. Već si sada svjestan koliko manipuliraš i nama i publikom, a izabrao si još k tome pjesmu koju narod silno voli. Ja bih te došla gledati na bilo koji nastup i što se mene tiče dobrodošao si na ovoj pozornici uvijek - poručila je Maja mladom Fabijanu koji je otkrio da već u planu ima novu pjesmu koju bi volio posvetiti svim Slavoncima.

Harmonikaši, pjevačica Laura i plesačica Nola nisu prošli dalje u 'Supertalentu', jesu li trebali?
Harmonikaši, pjevačica Laura i plesačica Nola nisu prošli dalje u 'Supertalentu', jesu li trebali?

Na pozornicu Supertalenta vratila se i svestrana plesačica indijskog plesa Antonija Čelan Karuza koja je i ovoga puta plesom odissi izmamila pozitivne reakcije žirija, a Martina joj je poručila da bi je voljela uvijek iznova gledati. 

- Mogla si mi podvaliti i koreografiju s audicije, ja ne bih primijetila, ne razlikujem to, ali svidjelo mi se - rekla je plesačici Maja Šuput. 

Akrobatkinja s nevjerojatnim talentom balasniranja na žici Tetiana Kundyk, koja je audicijskim nastupom žiri i publiku ostavila bez daha, vratila se na pozornicu Supertalenta zahvaljujući neupitnom talentu i Davorovom zlatnom gumbu koji ju je lansirao direktno u polufinale.

Ovoga puta, talentirana Ukrajinka s engleskom adresom izvela je atraktivnu i opasnu točku koja je započela plesom na svili, a spektakularni nastup privela je kraju balansirajući na žici debljine svega šest milimetara s povezom na očima.

Svojom uzbudljivom točkom Tetiana je još jednom uspjela raspametiti žiri, a posebno Davora koji nije mogao sakriti ponos na svoj zlatni gumb.

- To je to. Jako mi se svidio povez za oči, svidjela mi se muzika, svidjeli su mi se novi elementi koji su ubačeni i svila – svidjelo mi se sve! Ovo je bio nastup za dosta osjetila i ja sam oduševljen - priznao je Davor, a pohvalama su se priključili i ostali članovi žirija.

Žene poludjele za Ukrajincem iz 'Supertalenta': 'Ugasio sam TV supruzi dok nije otplesao svoje'
Žene poludjele za Ukrajincem iz 'Supertalenta': 'Ugasio sam TV supruzi dok nije otplesao svoje'

Svirkom na harmonici briljirao je nagrađivani harmonikaš Šćepan Stojanović koji je i ovoga puta publiku podigao na noge pokazavši virtuoznost na omiljenom instrumentu.

- I potpunom laiku je jasno ne samo da se držiš klasičnih postulata harmonike, već si i izašao u neki svoj pomalo improvizacijski moment - poručila je Martina uz zaključak da je Šćepanu mjesto na pozornici. 

U odnosu na audicijski nastup priredio je i talentirani pjevač Jakov Jozinović odabravši pjesmu 'Proud Marry' pjevačice Tine Turner.

Iako je žanrovski ostao vjeran rocku, za polufinale izveo je pjesmu energičnijeg tempa kojom je odlučio pokazati svoju luđu stanu, a ona se posebno svidjela Davoru koji je zaključio da mu je ovaj nastup bio znatno bolji od prošlog.

- Mislim da si jako riskirao - rekla je Jakovu Martina Tomčić.

Maja Šuput u haljini koja ne trpi donje rublje: 'Pazi da te pčele ne napadnu, ali i gimnastičar'
Maja Šuput u haljini koja ne trpi donje rublje: 'Pazi da te pčele ne napadnu, ali i gimnastičar'

Za širenje pozitivne energije u studiju pobrinula se glazbena skupina Polkaholiki koja je publiku osvojila veselom kombinacijom domaćih i stranih hitova.

- Super pjevate i svirate, a ima još taj jedan moment u kojem se smijemo i zabavljamo, pa dodatnu draž dodajete svojim nastupima - zaključio je Janko koji je njihov nastup ocijenio boljim od audicijskog.

- Doći ću na vaš koncert - rekla im je Maja Šuput.

Nakon treće polufinalne epizode, u kojoj je desetero natjecatelja pokazalo svoje zavidne talente, finale Supertalenta bogatije je za još tri sretna kandidata.

Dobro poznati žiri, kojim je u ovotjednoj emisiji predsjedala Maja, prolaskom u finale nagradio je neustrašivu plesačicu na žici Tetianu Kundyk, mladu pjevačicu božanstvenog glasa Luciju Šarčević te pjevača i miljenika publike Fabijana Kovačevića.

U finalu su ostala još samo tri mjesta, a koji će kandidati u idućoj emisiji uskočiti na vlak koji vodi do velike završnice doznajte već u nedjelju!

POGLEDAJTE NOVU PJESMU: BQL & POLKAHOLIKI - LUČKE 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura
Hollywood je stigao u Zadar, a stanari odobrili: 'Samo nek' oni snimaju, dali su nam po 700  €'
ZADAR PRETVORILI U MOSUL

Hollywood je stigao u Zadar, a stanari odobrili: 'Samo nek' oni snimaju, dali su nam po 700 €'

Zadarski kvart Voštarnica danima je bio zatvoren za parkiranje, a dio centra grada preko noći pretvorio se u irački Mosul. Stanari nam otkrivaju kako je to biti u žiži zbivanja...