Show

Komentari 24

Glumac (35) je nekoliko dana prije smrti molio za pomoć: Dajte mi neki krevet s kisikom

Glumac (35) je nekoliko dana prije smrti molio za pomoć: Dajte mi neki krevet s kisikom

Mog perspektivnog glumca više nema. Jučer navečer premješten je iz bolnice Rajiv Gandhi u Ayushman, Dwarka, ali nismo ga uspjeli spasiti. Oprosti nam svima jer smo svi krivi, rekao je njegov kolega Gaur

Fanovi Rahula Vohre (35), poznatog indijskog glumca i YouTubera, u šoku su nakon što je izgubio bitku s koronavirusom u bolnici u Delhiju.

Uoči smrti obratio se pratiteljima videom u kojem je objasnio kako neće preživjeti ako ne dobije odgovarajuću medicinsku pomoć. Kolege su shrvane nakon vijesti o njegovoj smrti, a tužne vijesti potvrdio je kazališni redatelj i njegov prijatelj Arvind Gaur.

- Rahul Vohra je otišao. Mog perspektivnog glumca više nema. Jučer navečer premješten je iz bolnice Rajiv Gandhi u Ayushman, Dwarka, ali nismo ga uspjeli spasiti. Oprosti nam svima jer smo svi krivi - rekao je. Njegova supruga Jyoti Tiwari objavila je njegov posljednji video u kojem traži pomoć.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ponovno ću se roditi i bolje ću zarađivati. Sada sam izgubio hrabrost - rekao je. U bolnici je bio više od tjedan dana, a 4. svibnja je podijelio objavu u kojoj je napisao da je prebačen u bolnicu četiri dana nakon pozitivnog testiranja na koronavirus.

- Očajno mi je potreban kisik. Gdje mogu dobiti krevet s kisikom? - upitao je i dodao: 'Ovaj post pišem iz očaja'.

Najčitaniji članci