Show

Komentari 25

Glumac Goran Bogdan pozirao gol za izložbu: Njemu je tijelo alat, ali ja sam baš imala tremu

Glumac Goran Bogdan pozirao gol za izložbu: Njemu je tijelo alat, ali ja sam baš imala tremu

Dobro zapamtite ima Maje Grbešić jer je ona avangarda i imat će svjetsku afirmaciju, prognozirao je Miroslav Ćiro Blažević, a uz trenera svih trenera na izložbi mlade fotografkinje pojavio se i aktualni izbornik Zlatko Dalić

U nedjelju je u udruzi Zelene i Plave Sesvete prvu samostalnu izložbu imala mlada i talentirana fotografkinja Maja Grbešić (22).
Napravila je “Crno-bijelu” seriju aktova, a prije nekoliko dana objavom na Instagramu je na izložbu pozvao i jedan od modela, Goran Bogdan (40), koji je oduševljen Majinim radovima. Bili su i njegovi pratitelji, spomenuta glumčeva je vrlo brzo skupila više od 3000 lajkova.

Zagreb: Izložba fotografija Maje Grbešić "Crno-bijela serija aktova"

- Zadovoljna sam kako je sve na kraju ispalo. I otvaranje je bilo lijepo, a za mene i posebno jer je ovo moja prva samostalna izložba - rekla nam je Maja.

Aktovi su dio njezina završnog rada na VERN-u. Veliku pomoć i podršku imala je u glumcu.

- On je inače obiteljski prijatelj, prvu predstavu igrao je s mojim ocem u Širokom Brijegu. Bio je stvarno super, opušten, pa ja sam imala puno veću tremu od njega. Ipak je iskusan, njemu je tijelo alat za rad - otkrila nam je mlada fotografkinja.

Zagreb: Izložba fotografija Maje Grbešić "Crno-bijela serija aktova"

Puno je ljudi u Sesvetama u nedjelju navečer privukla Maja svojom izložbom. Može se pohvaliti da je među gostima imala srebro i broncu sa svjetskih nogometnih prvenstava. Došli su Ćiro Blažević i Zlatko Dalić, a bio je tu i još jedan glumac, također obiteljski prijatelj, Enes Bešlagić.

- Puno mi znači njihova podrška, mislim da su i oni zadovoljni mojim radovima - dodala je Maja.

I jesu, provjerili smo s Ćirom. Prošao je svijeta, vidio umjetnost, s umjetnicima se i družio. A i o fotografiji zna puno, legendarne su njegove s bijelim šalom ili ona s kapom francuskog žandara...

- Majine su me fotografije fascinirale. Pa ona je avangarda, doživjet će svjetsku afirmaciju, zapamtite što vam govorim, a utvaram si da talente znam prepoznati. Njeni su radovi čudo - rekao nam je oduševljeni Ćiro.

Zagreb: Izložba fotografija Maje Grbešić "Crno-bijela serija aktova"

I dan kasnije Maja je bila na mjestu izložbe, dojmovi se još nisu slegli. Sretna je, kako i neće biti. Napravila je sjajne radove.

- Sljedeća izložba će mi ujedno biti i humanitarna akcija - rekla je Grbešić, koja s ovim vjetrom u leđa već kuje nove planove, ideje naviru, ali je ostala tajanstvena.

- Za sljedeće ljeto već imam nekih ideja. Bit će još novih i dobrih projekata, ali zasad želim da to ipak ostane tajna. No ideja imam dosta, bit će posla - rekla nam je Maja.

Najčitaniji članci