Show

Komentari 4

Glumac iz komedija iznenada preminuo, imao je 28 godina

Glumac iz komedija iznenada preminuo, imao je 28 godina

Kolege i prijatelji opraštaju se od mladog holivudskog glumca nakon iznenadne smrti u nedjelju. Poznat je po mnogim ulogama u komedijama, a zadnju je snimio 2020. godine

Mladi glumac Joey Morgan (28) iznenada je preminuo u nedjelju ujutro. Tu je tužnu vijest američkim medijima potvrdio glumčev menadžer.

- Joey Morgan je preminuo u nedjelju rano ujutro. Bio je to šok koji je uništio sve nas koji smo ga voljeli. Jako će nam nedostajati. Nadamo se da svi shvaćaju koliko je to bolno za njegove voljene i da mogu poštivati granice i dopustiti im da privatno tuguju - rekao je. 

USA - "Flower" Premiere - Los Angeles

Uzrok smrti menadžer nije naveo tako da je on još nepoznat javnosti. 

Ispred Morgana je stajala velika karijera, pogotovo u svijetu komedija. Od njega su se odmah krenuli opraštati mnogi kolege i prijatelji pa se tako i redatelj filma 'Scouts Guide to the Zombie Apocalypse' u kojemu je mladi glumac glumio, Christopher Landon (46), odmah oglasio na Twitteru.

 

- Joey Morgan je ušao u moj život prije gotovo 9 godina kada sam radio 'Scouts Guide to the Zombie Apocalypse'. Bio je tih, zabavan, inteligentan i zamišljen. A kad su se kamere krenule, bio je magnetičan. Danas je preminuo i vijest je srceparajuća. Čast mi je što sam ga poznavao - napisao je Landon na Twitteru.

Od glumca se oprostila i njegova kolegica Zoey Deutch (27) s kojom je radio tijekom snimanja filma 'Flowers'.

- Počivaj u miru Joey. Bio si jako ljubazna, talentirana, ali i posebna osoba. Volimo te - napisala je glumica u Instagram objavi.

Morgan je svoj glumački debi imao još 2015. godine kada je glumio u filmu 'Scouts Guide to the Zombie Apocalypse'. Glumio je i u serijama, ali i komedijama 'Compadres' i 'Flower' zbog koje je dobio brojne pohvale kritičara. 

Posljednji puta svoj je glumački talent pokazao u znanstveno-fantastičnoj komediji 'Max Reload and the Nether Blasters' 2020. godine.

Najčitaniji članci