Show

Komentari 1

Glumac otkrio: 'Sve što zaradim dat ću u dobrotvorne svrhe, a već sam prodao sve svoje kuće'

Glumac otkrio: 'Sve što zaradim dat ću u dobrotvorne svrhe, a već sam prodao sve svoje kuće'

Holivudski glumac je prodao dvije kuće kako bi financirao Svjetsko prvenstvo za beskućnike 2019., a sada se proglasio neprofitnim glumcem i obećao da će sav svoj prihod koristiti za financiranje novih projekata

Holivudski glumac i aktivist Michael Sheen (52) prodao je svoje kuće i prihod dao u dobrotvorne svrhe, te se proglasio 'neprofitnim glumcem', piše Guardian.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sheen je izjavio kako je za njega bila prekretnica organizacija Svjetskog prvenstva za beskućnike 2019. u Cardiffu. Naime, nakon što su sredstva za projekt vrijedan 2 milijuna funti u posljednjem trenutku propala, Sheen je prodao vlastite kuće kako bi ga financirao.

- Imao sam kuću u Americi i u Engleskoj, te sam ih stavio na prodaju i napravio sve što je trebalo. Bilo je zastrašujuće i nevjerojatno stresno. Plaćat ću to još dugo - rekao je za Michael za Big Issue.

Good Omens premiere - London

Ubrzo je shvatio da može i dalje raditi dobra djela i da ga to neće financijski uništiti, ako nastavi zarađivati novac. Obećao je da će novac koji zaradi glumom nastaviti koristiti za financiranje novih projekata.

Sheen je 2017. osnovao 'End High Cost Credit Alliance' kako bi pomogao ljudima u potrazi za pristupačnijim načinima posuđivanja novca, te je obećao 50.000 funti stipendije velškim studentima koji se upisuju na Sveučilište Oxford.

Proslavio se ulogama 'Sumrak:Praskozorje', 'Frost/Nixon' i 'Kraljica', te je pokrovitelj je brojnih britanskih dobrotvornih organizacija i bio je glasni pristaša Laburističke stranke.

Dolittle Premiere - Los Angeles

Najčitaniji članci