Show

Komentari 19

Glumci hit serije koju su pratile i Hrvatice ponovno se okupili 23 godine nakon kraja snimanja

Glumci hit serije koju su pratile i Hrvatice ponovno se okupili 23 godine nakon kraja snimanja

Glumac Joe Lando nije skrivao suze radosnice, oduševljen što se povodom njegovog šezdesetog rođendana ponovo našao u društvu ekipe s kojom je prije tridesetak godina snimao popularni serijal

Glumica Jane Seymour (70) je u ponedjeljak na Instagramu podijelila dvije fotografije s bivšim kolegama iz glumačke ekipe 'Dr. Quinna, žena vrač' Williamom Shockleyem (58), Jasonom Lelandom Adamsom (58) i Joeom Landom (60), koji su se okupili kako bi proslavili Landov 60. rođendan.

- Čak i nakon svih ovih godina i dalje me nose! Srce mi je puno nakon druženja s ovim nevjerojatnim ljudima - napisala je Seymour u objavi.

- Sretan rođendan Joeu Landu… mom dragom prijatelju, mom bratu, mom suborcu tijekom naših epskih godina provedenih zajedno na 'Dr. Quinn, žena vrač' - napisao je Shockley.

Radnja prati glavni lik Michaele Quinn koja se doselila u mali gradić Colorado Springs. Uz pomoć prijateljice Charlotte Cooper otvorila je ordinaciju, ali Cooper ubrzo umire od ugriza zmije, a Quinn nastavi brinuti o njeno troje djece Matthewu, Colleen i Brianu. U prilagodbi na novi život i grad pomaže joj i naočiti Byron Sully, kojeg je glumio Joe Lando.

Ovo nije prvi put da se glumačka ekipa 'Dr. Quinn' ponovno okupila. U lipnju 2020. godine, Seymour, Shockley, Adams i Lando pridružili su se bivšim kolegama na Zoom događaju koji je podijeljen s Entertainment Weekly u kojem su se glumci prisjećali svog vremena u seriji.

Najčitaniji članci