Show

Komentari 17

Glumica kćeri ne dozvoljava da ima društvene mreže: 'Rano je'

Glumica kćeri ne dozvoljava da ima društvene mreže: 'Rano je'

Garner nastoji odgoditi neizbježan trenutak što je dulje moguće, a smatra kako je danas pritisak na društvenim mrežama prevelik i da to nije zdravo okruženje za mladu djevojku

Glumica Jennifer Garner (47) s bivšim mužem Benom Affleckom (47) ima dvije kćeri, Violet (13) i Seraphinu (10) te sina Samuela (7), a priznala je kako ne želi da joj najstarija kći ima vlastiti profil na društvenim mrežama. 

Baby2Baby Gala Presented by Paul Mitchell - USA

- To je stvarno veliki problem. Mislim da to nije nimalo zdravo okruženje za mlade djevojke i da je pritisak prevelik. Želim maksimalno odgoditi taj trenutak - iskrena je glumica. 

Garner je ispričala za FemaleFirst kako s Violet puno razgovara o tom problemu te da joj dopušta da na društvenim mrežama prisustvuje, ali samo s njezinog profila. 

- Možda je pomalo licemjerno jer ja koristim iste stvari koje njoj zabranjujem, ali zaista vjerujem da je ovako bolje za nju - rekla je Jennifer. 

The 85th Academy Awards - Arrivals - Los Angeles

Affleck i Garner su se prije godinu dana službeno razveli i ostali u dobrim odnosima zbog djece. Ipak, otac djece društvene mreže u posljednje vrijeme koristi na pomalo drugačiji način. Preko jedne od takvih odlučio je nedavno potražiti novu ljubav. Glumac se uz to ostavio alkohola te okrenuo novu stranicu u svom životu. 

POGLEDAJTE VIDEO: