Show

Komentari 16

Jennifer Garner najljepša žena na svijetu: 'Ne šminkam se'

Jennifer Garner najljepša žena na svijetu: 'Ne šminkam se'

Garner je na naslovnici zasjala s 'prirodnim lookom', bez previše šminke i u jednostavnoj odjevnoj kombinaciji. I u svakodnevnom životu, ističe glumica, preferira biti bez šminke, kose zavezana u rep

Jennifer Garner (47) časopis People ove godine proglasio je najljepšom ženom na svijetu. Garner je na naslovnici zasjala s 'prirodnim lookom', bez previše šminke i u jednostavnoj odjevnoj kombinaciji. I u svakodnevnom životu, ističe glumica, preferira biti bez šminke, kose zavezana u rep.

- Čim se vratim s nekog događaja ili snimanja kažu mi da skinem šminku s lica, svežem kosu u rep i stavim naočale. To im je moje omiljeno izdanje i za mene je to kompliment - ispričala je glumica koju je titula 'najljepše žene' iznenadila. Nikada se nije smatrala ljepoticom, ali ističe da je zadovoljna sobom i nije se nikad bolje osjećala. 

Mladolikost Jennifer pripisuje brizi o troje djece koje je dobila bivšim suprugom Benom Affleckom. Izgleda da joj je godio i razvod od liječenog alkoholičara i kockara koji je i nakon njihova razvoda završio u klinici za odvikavanje. Jennifer je tada brinula o njemu i vozila ga uokolo. Garner je od 2018. u vezi s Johnom Millerom.

NITKO IM NE MOŽE ODOLJETI: Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima su najveće zavodnice