Show

Komentari 14

Glumica se sve teže nosi s bolešću, dečko ju mora držati

Glumica se sve teže nosi s bolešću, dečko ju mora držati

Glumica Blair se savijala od jakih bolova, a dečko ju je cijelo vrijeme pridržavao. Brojni obožavatelji 'zatrpali' su društvene mreže porukama podrške nakon što su vidjeli fotografiju

Nakon što su joj prije nešto više od godinu dana dijagnosticirali multiple sklerozu, glumica Selma Blair (47) na društvenim mrežama nerijetko govori o životu s teškom bolešću i o liječenju koje prolazi. 

*EXCLUSIVE* Selma Blair is clearly in pain!

Iako se pisalo kako se Selmino stanje poboljšalo, fotografija ispred jednog restorana brze prehrane upućuje na suprotno.Strani mediji prenose kako je s dečkom Davidom Lyons stajala u redu, ali brzo je napustila objekt zbog jakih bolova. 

Glumica se savijala od jakih bolova, a dečko ju je cijelo vrijeme pridržavao. Brojni obožavatelji 'zatrpali' su društvene mreže porukama podrške nakon što su vidjeli fotografiju. 

Selma otvoreno priča o teškom razdoblju. Na panelu 'Time 1009 u New Yorku otkrila je kako su joj liječnici u jednom trenu rekli da se pripremi za smrt. To ju je prisilio da istraži druge opcije te je tako pristala na presađivanje matičnih stanica i kemoterapiju.

- Liječenje nije napredovalo onako kako se očekivalo i bilo mi je sve gore. Nisam to namjeravala učiniti. Nisam htjela uništavati svoje tijelo. Pitala sam se zašto bih u njega unosila tu užasnu drogu, kemoterapiju, pa nemam rak. Međutim, počeki mi je nedostajati opcija - ispričala je Selma. 

Netflix

Blair je svojedobno rekla kako je godinama imala simptome, no nije ih shvaćala ozbiljno sve dok nije pala pred prijateljem koji ju je natjerao da otiđe na pregled. Prvotno je mislila kako joj se ukliještio živac, ali ispostavilo se da od ove neizlječive bolesti glumica boluje najmanje 15 godina. 

- Oporavljam se. Mogu bolje hodati. Natečena sam i bole me zglobovi. Oči još uvijek ne fokusiraju. Kemoterapija i visoka doza lijekova imaju svoju cijenu. Visoke doze koje dobivam zbog transplantacije su teže sad nego kad sam ih dobivala. Tijelo je u šoku - napisala je glumica prije nekoliko mjeseci. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci