Show

Komentari 35

Goga iz 'Braka na prvu' naljutila gledatelje: Luda je, ne ponaša se u skladu sa svojim godinama

Goga iz 'Braka na prvu' naljutila gledatelje: Luda je, ne ponaša se u skladu sa svojim godinama

I dok su između Gordane i Bernarda u emisiji padale neke 'teške riječi', gledatelji ispred malih ekrana stali su u njegovu obranu. Većina ih smatra da ona jednostavno nije žena za Bernija

U drugoj ovotjednoj epizodi 'Braka na prvu' svađa Bernarda i Goge dosegla je vrhunac. Nakon što su se porječkali poslije večere s drugim kandidatima, pokušali su se opustiti na lončarskoj radionici, no to im nije išlo od ruke. Svađa je eskalirala u stanu, a Goga je na kraju zaključila da bi 'najradije spakirala kofere i otišla'.

POGLEDAJTE VIDEO 

I dok su između Gordane i Bernarda padale i neke 'teške riječi', gledatelji ispred malih ekrana stali su u njegovu obranu. Većina ih smatra da ona nije žena za Bernija i da je upravo ona krivac zbog njihova lošeg odnosa.

- Bolje kvalitetno sam nego s budalom u društvu - komentirala je jedna korisnica društvenih mreža. 

- Ova žena je katastrofa; Luda k'o kupus; Njezino ponašanje ni malo nije u skladu s njezinim godinama, žena se ne gasi - nadovezali su se drugi gledatelji. 

- Jao kako me nasmijao Bernard. Najprije u prošloj epizodi kada se zamalo izvalio sa stolice pred gostima, a onda sinoć kada je popi*dio na ovu svoju zvečarku nakon što ju je trpio iz dana u dan. Puko čovjeku film i kaže bacit ću te kroz prozor haha. I još je dao izjavu da s ovom njegovom Gandhi i Dalai Lama ispalili na živce - napisao je gledatelj kojeg su Bernardove izjave nakon svađe s Gogom uspjele dobro nasmijati. 

POGLEDAJTE VIDEO: JURAJ ŠEBALJ U EMISIJI 'TKO JE KRIV’

Najčitaniji članci