Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
13 komentara

Grubnić je žicao glasove: Seve, ako si gledala, glasuj za nas...

Ako je naš nastup gledala Severina, nek' slobodno koji put digne slušalicu za nas, našalio se modni stilist Grubnić. Žiri ih je pohvalio kako su bili dinamični i veseli na podiju, a Tamara je 'osjetila' da nije uživao baš

Foto: NOVA TV/PROMO
13 komentara

U desetoj emisiji showa 'Ples sa zvijezdama' Marko Grubnić Ela Vuković pokazali su koliko su dobro uvježbali cha cha cha. Rasplesali su se na pjesmu Severine Kojić (47) 'Italiana', a za taj su ples dobili 33 boda. Voditeljica Mia Kovačić pitala je Marka smatra li da se njegov nastup svidio i pjevačici Severini. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Nova TV

- Ako je naš nastup gledala Severina, nek' slobodno koji put digne slušalicu za nas - našalio se modni stilist Grubnić. Žiri ih je pohvalio kako su bili dinamični i veseli na podiju, a Tamara mu je rekla kako je vrlo pametan muškarac.

- Vrlo si ovo pametno izveo. Ne moraš mi lagati, znam da ti se nije svidio cha cha cha, to se vidjelo. Ali si zato lukavo uzeo ovako dobru pjesmu kako nitko ne bi vidio tvoje nedostatke - 'uhvatila' ga je Tamara, dok mu je Almira prigovorila da nije vidjela dovoljno bokova.

PLES SA ZVIJEZDAMA Sonja opet ispala suznih očiju, Grubnić ‘preživio’ peti dvoboj...

- Ti si prisutan u ovom trenutku s partnericom, vrlo precizan i dobar partner. Ali, nisam vidjela dovoljno bokova, a ti to sigurno možeš. No dobro, zadovoljna sam - rekla je Almira. Nicolas je primijetio da se Marko držao 'nazad'. 

- Iz tog razloga nisi mogao imati pravilan rad bokova. Dijelovi su bili dobri, ali dobro. Bit će... - pojasnio je, dok je Dinko rekao kako je Ela pravi vrag. Fanovi na društvenim mrežama hvalili su njihov nastup i rekli kako su trebali dobiti više bodova jer su pokazali da su talentirani. 

Foto: Nova TV

- Nije pošteno samo 33 boda. Pa bili su bolji od Viktorije i Marka. Ali dobro, u drugom će plesu pokazati to, samo da ne idu opet u plesni dvoboj - bio je jedan od komentara. 

POGLEDAJTE VIDEO:

BURNA VEZA MEGHAN I HARRYJA: Zaljubili su se na prvi pogled, a rođenje djeteta ih je zbog ovoga promijenilo

Naši partneri pišu
Message